Střílečka Evolve představuje lovce Markova
Evolve Novinka Střílečka Evolve představuje lovce Markova

Střílečka Evolve představuje lovce Markova

Michal Burian

Michal Burian

2

Ve svém vybavení má především velkou výdrž a brokovnici střílející blesky.

Reklama

Během oznámení střílečky Evolve od tvůrců Left 4 Dead chyběla zmínka o samotných hratelných postavách, které budou lovit to obrovské monstrum. Dnes podle Turtle Rock Studios nadešel ten správný čas představit prvního z nich (celkem budou čtyři).

Jde o lovce Markova, který díky svému označení assault sedne ideálně hráčům, kteří si potrpí na pořádné střílení a nechtějí až tolik hledět na zdraví svého hrdiny a nějakou strategii. Právě Markov bude disponovat největší výdrží a ve svém arsenálu bude mít minimálně dvě zbraně - lightning gun (brokovnice střílející blesky) a útočnou pušku. Dále pak ještě velké miny, které zraní Goliáše a snad zabíjí další velká zvířata planety Sheara.

Všechny čtyři postavy pak budou mít svůj osobní štít, který vás na krátkou dobu uchrání před nepřítelem. Při hraní Evolve musíte mít na paměti, že jde především o kooperativní týmovou záležitost, kde musíte spolupracovat s ostatními třemi hráči, abyste Goliáše našli (ano, budeme ho muset hledat) a především přemohli. Věřte, že to nebude nic jednoduchého, tu potvoru bude ovládat jeden z hráčů a během bitvy bude postupně růst a vylepšovat se, což by mohlo být skutečně zajímavé. Pak tu navíc budou další velká a nebezpečná zvířata, na něž si budete muset také dávat pozor (možná i Goliáš).

O dalších postavách (třídách) se dozvíme během následujících měsíců. Dá se ale předpokládat, že v týmu nebude chybět lékař a nějaký ten tichošlápek. Pořádného traileru bychom se měli dočkat během června před E3.

Na závěr jsme se pak dozvěděli něco málo o příběhu. Evolve se odehrává v budoucnosti, kdy lidstvo kolonizovalo spoustu různých planet, kde se však setkali s odporem místních podivných zvířat. Naše skupinka elitních lovců cestuje po těchto planetách a podílí se na vyhubení agresivních tvorů. Takhle to jde dlouhé roky, než se naši čtyři kamarádi dostanou na planetu Shear, kde potkají mutujícího tvora pojmenovaného Goliath.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama