Střílečka Gears 5 je od základu postavena pro PC
Gears 5 Novinka Střílečka Gears 5 je od základu postavena pro PC

Střílečka Gears 5 je od základu postavena pro PC

Michal Burian

Michal Burian

10
Platformy Windows PC Xbox Xbox One

Na Xboxu One X chtějí vývojáři zvládnout rozlišení 4K a 60fps. U PC to může být 120fps.

Reklama

Gears of War 4 na Xboxu One dokázal tým kolem Roda Fergussona rozběhnout v rozlišení 4K a 30 snímcích za sekundu. V druhém módu potom hra nabídla 1080p a 60fps. U připravovaného nového dílu se zkráceným názvem Gears 5 usiluje o 4K rozlišení a 60fps. Vývojáři věří, že se jim to podaří. Chtějí zúročit zkušenosti, které nabrali právě u Gears of War 4. Co myslíte, povede se jim to?

V rozhovoru pro Wired šéf vývoje ještě prozradil jednu věc. Gears 5 jsou od základu postaveny pro PC. Je příliš brzy mluvit o detailech, ale na počítači s operačním systémem Windows si užijete tuhle střílečku, kde je nutné se často krýt, v maximální možné kvalitě. S odpovídajícím hardwarem by neměl být problém dosáhnout na 120fps. Pokud se za tu dobu ve studiu The Coaltion něco nezmění.

Hra Gears 5 byla oznámena na tiskové konferenci Microsoftu v rámci E3. Hlavní hrdinkou bude drsňačka Kait. V boji s Locusty jí bude pomáhat všem známý Marcus Fenix a jeho syn JD. Datum vydání bylo stanoveno na rok 2019.

„Svět se rozpadá. Lidská závislost na technologii se stala jeho zhoubou a nepřátelé se spojují, aby zničili všechny přeživší. Jako Kait musíte cestovat přes největší, nejkrásnější svět Gears a odhalit počátek Sarančat a bojovat s vaší jednotkou, abyste ochránili to, co zbylo,“ informuje tisková zpráva.

Na E3 byly oznámeny další hry z universa Gears of War. Britské studio Splash Damage pro Windows 10 chystá tahovou strategii Gears Tactics, která připomíná XCOM, zatímco Gears Pop je mobilní hra pro iOS a Android v roztomilém Funko Pop! stylu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama