Střílečka World War 3 chce přinést autentický boj
World War 3 Novinka Střílečka World War 3 chce přinést autentický boj

Střílečka World War 3 chce přinést autentický boj

Michal Burian

Michal Burian

1
Platformy Windows PC

V multiplayerové FPS se bude bojovat v ulicích Varšavy, Berlína nebo Moskvy, a to s pěchotou i obrněnými vozidly.

Reklama

Pomalu si musíme zvykat na to, že často budeme číst o hrách ve stylu Battle Royale. Fenoménu dnešní doby (díky PUBG a Fortnite) se neubránilo ani polské studio The Farm 51, které bylo založeno před více než třinácti lety a přineslo nám tituly jako Get Even, Chernobyl VR Project či Painkiller: Hell & Damnation. Tentokrát naši sousedé sází na multiplayerovou first-person střílečku s moderním globálním konfliktem, která se má pochlubit novým stylem autentického boje a Battle Royale módu. Jinými slovy nepůjde o Battle Royale v pravém slova smyslu, což je jen a jen dobře.

World War 3 je rozdělena do dvou režimů pojmenovanými Warzone a Recon, které mají představovat moderní konflikt s taktickou, využitím techniky a postupu. Vše je inspirováno skutečným bojem. Warzone přinese dynamické, intenzivní přestřelky v týmových bitvách pěchoty a obrněných jednotek o opevněné body. Recon je zase taktického rázu a nabádá hráče ke spolupráci v rámci malých průzkumných jednotek. Tyto jednotky operují na nepřátelském území. Oba módy mají společně vytvořit zážitek zaměřený na prezentaci skutečného pocitu moderního válčení.

Do bojů se navíc často přimíchají obrněná vozidla a hojně budete jistě využívat průzkumné drony. Vše má poté podpořit všestranný systém pro přizpůsobení (přizpůsobit bude možné každou součást výbavy a vybírat ze stovek kombinací unikátních součástí zbraní, barev atd.), prvotřídní balistika, systém hmotnosti, propracovaná fyzika vozidel a autenticita s reálnými zbraněmi, uniformami a vybavením národních ozbrojených sil. Mapy mají být založeny na skutečných místech, jako jsou ulice Varšavy, Berlína a Moskvy. V plánu jsou ale i další lokality.

Pokud vás World War 3 zaujala, tak na Steamu bude v předběžném přístupu dostupná v průběhu letošního roku. Trailer, první informace a screenshoty vypadají nadějně. Uvidíme, zda The Farm 51 splní své sliby a dodá skutečně autentickou střílečku z pohledu první osoby, která třeba vypálí rybník zavedeným značkám, jež reálné zpracování jen předstírají.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama