Střílečku Warframe rozšíří expanze Fortuna a hra vyjde na Switch
Warframe Novinka Střílečku Warframe rozšíří expanze Fortuna a hra vyjde na Switch

Střílečku Warframe rozšíří expanze Fortuna a hra vyjde na Switch

Michal Burian

Michal Burian

3
Platformy Windows PC Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Digital Extremes přiblížili novinky. Switch verzi má na starost zkušené studio.

Reklama

Společnost Digital Extremes si pro fanoušky své kooperativní free-to-play střílečky Warframe, která je dostupná na PC, PlayStationu 4 a Xbox One, přichystala tři velké novinkou. Tou první je rozšíření hry na stále populárnější mix handheldu a konzole Nintendo Switch. Port hry dostalo na starost studio Panic Button. Tenhle tvůrčí celek má s podobnou prací bohaté zkušenosti. Právě oni stáli na Switch verzemi titulů Doom, Wolfenstein: The New Colossus a Rocket League.

Zároveň byla představena Fortuna. Nová expanze zavede hráče na Venuši, kde si užijí nového otevřeného světa, stejně jako v případě předchozího rozšíření pojmenovaného Plains of Eidolon. Nová mapa se jmenuje Obs Vallis a podle dostupných informací má být rozsáhlejší než ta předchozí a zároveň se pochlubit bitvami ve stylu Starship Troopers, tedy filmu Hvězdná pěchota, který přinesl bitvy mariňáků proti nebezpečným broukům. S tím souvisí nové frakce nebo noví nepřátelé.

Na expanzi Fortuna se můžete těšit koncem letošního roku. Třetí novinka; aktualizace Codename: Railjack v současné době nemá stanovené datum vydání. Místo toho víme, že update je určen až pro čtyři hráče. Ti se dostanou na loď Archwing a užijí si PvE bojů proti jiným lodím a hráčům. Důležitý je pro tvůrce bezproblémový zážitek související s přechodem z open-world mapy do vesmíru, bez načítací obrazovky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama