Střílečku Wrath: Aeon of Ruin od 3D Realms pohání původní Quake Engine
Wrath: Aeon of Ruin Novinka Střílečku Wrath: Aeon of Ruin od 3D Realms pohání původní Quake Engine

Střílečku Wrath: Aeon of Ruin od 3D Realms pohání původní Quake Engine

Martin Cvrček

Martin Cvrček

9
Platformy Linux Linux PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One Apple Mac

Retro střílečka nabídne 15 úrovní, 9 zbraní, multiplayer i podporu moddingu.

Reklama

Studio 3D Realms dnes ve spolupráci se společností 1C Company oznámilo svůj nový projekt. Legendární tvůrčí celek, který se zapsal do povědomí hráčů nejen díky Duke Nukem 3D, připravuje na léto letošního roku střílečku z pohledu první osoby nazvanou Wrath: Aeon of Ruin. Ta už na první pohled zaujme svým hodně retro vizuálním stylem, který zajišťuje Quake Engine. Ano, ten Quake Engine, na němž běžel již původní Quake z roku 1996.

Ve střílečce, která je inspirovaná klasikami jako Doom, Unreal, Hexen a samozřejmě Duke Nukem 3D a Quake, se vžijete do role Outlandera, s nímž budete bojovat v umírajícím světě napříč 15 úrovněmi a 3 centrálními lokalitami. Různé druhy nepřátel přitom můžete likvidovat s pomocí 9 zbraní, přičemž každá z nich má více palebných režimů. A kdyby vám zbraně nestačily, můžete využívat posílení v podobě skrytých artefaktů.

Při hraní lze dosáhnout až 666 snímků za sekundu, přičemž nechybí ani možnost vytvářet vlastní světy. Wrath má očividně dost sázet na modderskou scénu, takže na příznivce a tvůrce modů čeká možnost vytvořit vlastní úrovně, zbraně i postavy. Už ode dne vydání budou hráčům k dispozici stejné nástroje, jaké používají vývojáři. K dispozici bude také online multiplayer poháněný síťovým kódem QuakeWorld, kooperativní režim až pro 4 hráče a podpora hraní přes LAN. Hra je aktuálně ve vývoji ve verzi pro PC (Windows), Mac, Linux, PS4, Xbox One a Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama