Střílečky The Divison a Rainbow Six: Siege dorazí letos
Novinka Střílečky The Divison a Rainbow Six: Siege dorazí letos

Střílečky The Divison a Rainbow Six: Siege dorazí letos

Michal Burian

Michal Burian

36

V letošním roce ponesou dvě hry od Ubisoftu jméno slavného amerického spisovatele Toma Clancyho.

Reklama

Kanadská pobočka Ubisoft na svém Facebooku potvrdila, že hry The Divison a Rainbow Six: Siege můžeme skutečně očekávat v letošním roce. Znamená to, že Ubisoft bude mít i v tomto kalendářním roce silný line-up. Vše má pak podpořit nový Assassin's Creed, který nás podle všeho zavede do viktoriánského Londýna.

Osobně doufám, že Ubisoft si dá tentokrát záležet a nebude se opakovat fiasko jako u Watch Dogs a Assassin's Creed: Unity. Především o The Division mám strach, před rokem si jeden z vývojářů postěžoval, že hotov je akorát engine, samotný vývoj prý sotva začal.

"Na herním enginu jsem nepracoval, ale funguje dobře. Samotný vývoj hry ale sotva začal. Abych byl upřímný, tak je směšné, že Ubisoft tvrdí, že Division vyjde v roce 2014. Jde o velký projekt, který má před sebou ještě hodně dlouhou cestu," prozradil zdroj. Tou dobou bylo The Division ještě plánované na rok 2014. Ubisoft v květnu hru odložil a poté se objevily informace, že beta by mohla začít v březnu 2015.

Připomeňme, že The Division bude akce z pohledu třetí osoby sázející na spolupráci více hráčů. Odehrávat se bude v New Yor City. Město zasáhla zničující pandemie. Základní služby kolabují jedna za druhou. Všude vládne chaos. Společnost se během několika dní bez jídla a vody rozpadá. Vláda aktivuje přísně utajovanou jednotku soběstačných agentů, známou jako The Division. Do této skupiny se přidáte i vy a bude na vás, abyste vše dali do pořádku.

Rainbow Six Siege bude hodně podobné, také se zaměří na týmovou spolupráci a online hru. Stanete se buď členem zásahové jednotky, která má za úkol osvobodit rukojmí, nebo teroristou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama