Střípky ze Star Wars Celebration: Vader ve VR a pinball na Switch
Star Wars Jedi: Fallen Order Novinka Střípky ze Star Wars Celebration: Vader ve VR a pinball na Switch

Střípky ze Star Wars Celebration: Vader ve VR a pinball na Switch

Martin Cvrček

Martin Cvrček

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

K dispozici jsou také první detaily o artbooku Star Wars Jedi: Fallen Order.

Reklama

Víkendová akce Star Wars Celebration je za námi, přičemž přinesla solidní množství nových informací o hrách zasazených do předaleké galaxie. Příznivci Star Wars: The Old Republic mohou vyhlížet expanzi Onslaught a fanoušci kostiček se dočkali letmého potvrzení vývoje nové LEGO Star Wars hry, největší nadílka ale přišla v souvislosti se singleplayerovou akční adventurou Star Wars Jedi: Fallen Order od Respawnu a EA. Než se k ní ale opět dostaneme, sluší se dát prostor i dalším herním projektům, o nichž v průběhu Star Wars Celebration padla řeč.

Trailer láká na Vader Immortal ve virtuální realitě

Už nějakou dobu víme, že společnost ILMxLab připravuje speciální sérii VR zážitků nazvanou Vader Immortal: A Star Wars VR Series, v níž ve virtuální realitě navštívíme hrad Dartha Vadera na planetě Mustafar. Příběh z pera scénáristy Davida S. Goyera (Batman začíná, Muž z oceli) bude rozdělen na epizody, přičemž první vyjde pro Oculus Quest ještě v průběhu letošního jara.

Nově jsme se dočkali traileru, který láká na první epizodu, zaměřenou na využívání světelného meče. Na webu Star Wars jsou navíc k dispozici různé obrazové materiály, včetně plakátu a konceptů postav, prostředí a nativních obyvatel Mustafaru. Druhá epizoda bude k dispozici později a pro změnu se zaměří na ovládání schopností Síly.

Star Wars Pinball míří na Switch

Na aktuální konzoli Nintenda poprvé míří Star Wars hra. Ale nejspíš nejde o titul, který byste čekali. Jedná se totiž o Star Wars Pinball, kolekci 19 pinballových stolů s různými motivy světa a filmů Star Wars. Kolekce, s níž se již delší dobu můžete setkat na jiných platformách, bude k dostání v průběhu letošního roku jako obsah ke stažení pro Pinball FX3 a také v krabicové verzi. Na Switchi tak můžete hrát pinball v kulisách původní, prequelové i nové trilogie, filmů Rogue One a Solo či animovaných seriálů The Clone Wars a Rebels.

Součástí verze pro Switch jsou také nové módy, konkrétně Galactic Struggle založený na aktivitě komunity nebo Career s možností postavit se na stranu Jediů a Sithů a postupovat po jejich žebříčku. Dalším módem je Force Training, tedy výukový režim. Chybět nebude ani HD Rumble a možnost orientace obrazu na výšku.

Star Wars Jedi: Fallen Order doplní artbook

Představení novinky tvůrců Titanfallu a Apex Legends bylo během víkendu dost ostře sledováno. Pokud se ale budete chtít zákulisím a vývojem akční adventury Star Wars Jedi: Fallen Order zabývat i po vydání, můžete začít vyhlížet oficiální artbook od společnosti Dark Horse. Kniha s názvem The Art of Star Wars Jedi: Fallen Order vzniká ve spolupráci se studiem Respawn, vydavatelem EA a společností Lucasfilm a na trhu se objeví 19. listopadu 2019. Očekávat můžete nemalou nálož konceptů nových postav, včetně hlavního hrdiny Cala Kestise, nebo čerstvých i povědomých lokalit. Artbook najdete na pultech obchodů v pevné vazbě mimo jiné v něm najdete i komentář tvůrců.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama