Stronghold 3 – hlasujte pro speciální munici v katapultech
Stronghold Novinka Stronghold 3 – hlasujte pro speciální munici v katapultech

Stronghold 3 – hlasujte pro speciální munici v katapultech

Michal Burian

Michal Burian

4

Firefly Studios nechává na hráčích, aby prostřednictvím Facebooku zvolili speciální munici pro katapulty ve středověké real-time strategie Stronghold 3. Co se nabízí?

Reklama

Na začátku roku 2011 se oblíbená budovatelská středověká real-time strategie Stronghold dočká dalšího nového dílu. Pokud vám záleží na tom, s čím budete katapultovat nepřátele za hradbami hradu, tak se určitě podívejte na oficiální Facebook stránky hry, kde naleznete anketu.

V té máte na výběr mezi čtyřmi druhy speciální munice. Jde o senilního osla, klec se zuřivými vydry, tančící medvěd nebo pytel nemocných jezevců.

"Vládci ve středověku vyzkoušeli snad všechno. Katapultem vrhali za zdi nepřátelského hradu všelijaké věci, které měli způsobit onemocnění či paniku. Tradičně jsme chtěli nabídnout mrtvou zapáchající krávu, jež šířila mor. Nakonec jsme se ale rozhodli, že to se Stronghold 3 uděláme jinak a dáme prostor hráčům," prozradil jeden z tvůrců a dodal: "Opět musím zdůraznit, že jsou všechna zvířata mrtvá, nestane se tedy, že by živé zvíře bylo katapultováno."

Se Stronghold 3 slibuje tým ze studia Firefly výrazné zlepšení herního enginu a zavedení nových herních prvků. Více informací naleznete v našem nedávném preview.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama