Stronghold 3 v CZ verzi s bonusovým DLC
Stronghold 3 Novinka Stronghold 3 v CZ verzi s bonusovým DLC

Stronghold 3 v CZ verzi s bonusovým DLC

Michal Burian

Michal Burian

15

Společnost Cenega Czech s radostí oznamuje, že v těchto dnech dokončuje výrobu české verze očekávané strategické hry Stronghold 3 <strong>+ datum vydání, popis DLC a obrázky z české verze</strong>.

Reklama

Česká verze Stronghold 3 se na trhu objeví 25. října. Zákazníci, kteří si pořídí českou verzi hry, navíc získají bonusový hrad Warwick. Bude jich však pouze omezené množství a je tedy záhodno se o jejich dostupnosti informovat u svého prodejce.

O hře Stronghold 3:

Hradby vašeho hradu prorážejí obléhací stroje, nepřátelský katapult, obklopený vojskem, se s rachocením přibližuje ještě více, vaši vesničané trpí hlady, v nedaleké jeskyni byli spatřeni vlci, vaše kasárny jsou zoufale prázdné... to je jen další typický den středověkého pána ve hře Stronghold 3 od FireFly Studios. Série Stronghold, jež byla uvedena na trh v roce 2001, se stala jednou z nejuznávanějších ve svém žánru, a to díky kombinaci precizního budování vesnic, rychle ubíhajího hraní v reálném čase a dramatických obléhání se stovkami nepřátel, kteří se valí na váš hrad. Prostřednictvím řady fantastických nových prvků, jež se postarají o to, že jak staří, tak i noví fanoušci okusí realistickou porci středověkého života, Stronghold 3 slibuje, že se stane tím doposud nejlepším titulem série.

O bonusovém DLC do hry:

Hrad Warwick: Hrad Warwick postavil roku 1068 Vilém Dobyvatel na místě, kde se dříve nacházelo anglosaské opevněné sídlo, které nechala dle legendy vybudovat Ethelfleda, dcera Alfréda Velikého. Minulost lokality byla spojená s řadou bitev; hrad Warwick v tomto odkazu pokračoval. Po svém postavení byl více než 900 let využíván jako pevnost i vězení, kde byl – mimo jiné – držen král Eduard IV. Jde o jeden z nejzneužívanějších a nejzrádnějších hradů v Británii, v němž lze nalézt dvě výrazné věže se střílnami, otvory pro střelbu, lití rozpáleného oleje či vrhání břemen, dva padací mosty a jednu z nejobávanějších a nejproslulejších hladomoren na světě.

Níže obrázky z české verze:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama