Stronghold: Warlords s historickými bitvami na Dálném východě
Stronghold: Warlords Novinka Stronghold: Warlords s historickými bitvami na Dálném východě

Stronghold: Warlords s historickými bitvami na Dálném východě

Michal Burian

Michal Burian

8
Platformy Windows PC

Cesta započne ve třetím století před naším letopočtem v Číně a skončí vzestupem mongolské říše na počátku třináctého století.

Reklama

Legendární série real-time strategie pokračuje. Firefly Studios v Los Angeles představili Stronghold: Warlords. Hra umožní hráčům prožít slavné historické bitvy Dálného východu. Cesta započne ve třetím století před naším letopočtem v Číně a skončí vzestupem mongolské říše na počátku třináctého století. Během obléhání japonských pevností a opevněných čínských měst budeme bojovat s velkými khanami, císařskými generály a šóguny.

Stronghold: Warlords umožní hráčům převzít velení nad mongolskými hordami, císařskými válečníky, domorodými bojovníky a samurajskými klany. Při obléhání využijete střelné zbraně, klasické jednotky a zcela nové způsoby série Stronghold.

Poprvé v historii vám Stronghold umožní rekrutovat, vylepšovat a velet válečným bojovníkům ovládaných umělou inteligencí. Každý velitel má jedinečné výhody a vlastnosti. Další velitelé vám dovolí lepší kontrolu nad bojištěm, posílit ochranu hranic, poskytnou nové zbraně nebo s nimi můžete zaútočit na nepřítele z několika směrů najednou.

I přesto všechno jsou Stronghold: Warlords na začátku dlouhého vývoje. Hra je v plánu na rok 2020 pro PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama