Stručné dojmy z Terror Lab DLC pro Zombie Army 4
Zombie Army 4: Dead War Novinka Stručné dojmy z Terror Lab DLC pro Zombie Army 4

Stručné dojmy z Terror Lab DLC pro Zombie Army 4

Martin Zavřel

Martin Zavřel

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Zahráli jsme si první z přídavných epizod.

Reklama

Zombie Army 4 nám zpříjemnila začátek roku, kdy ještě moc velkých her nevycházelo a tahle povedená coop střílečka díky tomu solidně vynikla. Užili jsme si s ní slušnou porci zábavy, jak jsme ostatně psali v naší recenzi.

Rád jsem tedy vzal zavděk prvním větším DLC přídavkem, nazvaným Terror Lab, který mi dal příležitost se do hry vrátit v rámci extra kapitoly s několika úrovněmi, hratelnými stejně jako původní kampaň v jednom, s přáteli i pomocí random online matchmakingu.

Zápletka je jednoduchá, ale správné "žánrově" béčková. Sice jste porazili hlavní hrozbu, ale po Evropě nadále zůstávají skupinky fanatiků, které se pomocí prokletých relikvií snaží naplnit ďábelské plány zesnulého vůdce - nebo jej alespoň pomstít. Do jedné takové vesnice, kde zákeřný kult zkouší vyvolávat nové démony a křísit nemrtvé, se podíváte v rámci této kapitoly.

Čeká vás tradiční sbírání klíčů, bránění opevněných pozic před nájezdy stále silnějších vln nepřátel a jedna náležité divoká finální bitva. Podle vámi zvolené obtížnosti vám to vystačí zhruba na dvě hodiny slušné zábavy - případně více, pokud se rozhodnete najít všechny tajné předměty a splnit všechny bonusové výzvy (nejen v tomto ohledu mi hra opět připomněla nový Doom). Po herní stránce sice nic nového, ale stále jsem se dobře bavil a dostal chuť si znovu pustit film Overlord.

Za sebe mohu prohlásit, že se rozhodně plánuji vrátit pro další dvě příběhové kapitoly, kterých se ještě máme v rámci Season Passu dočkat (druhá by měla dorazit v dubnu a třetí v květnu). Season Pass jinak kromě přídavných kapitol obsahuje také další postavy a zbraně. Zakoupit jej můžete například na EGS za 35 EUR, případně je v prodeji i samostatná kapitola za 7 EUR.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama