Studio Frontier už brzy představí F1 Manager 2023
F1 Manager 2023 Novinka Studio Frontier už brzy představí F1 Manager 2023

Studio Frontier už brzy představí F1 Manager 2023

Jan Urbančík

Jan Urbančík

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Zatím se pochlubilo novým logem.

Reklama

Zatímco fanoušci motorsportu netrpělivě čekají na oficiální oznámení závodní hry F1 23 od Codemasters, o níž se v posledních dnech hojně spekuluje, nyní se přihlásili o slovo jiní britští vývojáři, konkrétně studio Frontier Developments. To stojí za hrami jako Planet Coaster či Planet Zoo a loni v srpnu vydalo první ročník F1 Manageru (naše recenze zde), který nabízí trochu jiný pohled na svět formulového závodění. Nicméně loňský ročník už je za námi a vývojáři teď poprvé začali lákat na novou hru.

Nějaké podrobnosti ale nečekejte, byť bychom se jich měli dočkat už brzy. Zatím je však venku pouze nové logo, které si můžete prohlédnout níže. Z následných trademarků pak můžeme vydedukovat, že se letos ve hře objeví jezdci z F1, F2 i F3, což není žádné překvapení, protože tak tomu bylo i loni. Znamená to tedy, že i letos si budete moct do týmu přidat českého závodníka Romana Staňka, který momentálně působí v týmu Trident ve Formuli 2.

Na oficiálních stránkách jsou pak uvedeny cílové platformy: PC (Steam a Epic Games Store), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X|S – stejné jako loni. To je ale skutečně všechno, co o hře momentálně víme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama