Studio Hangar 13 muselo po zrušení velkého projektu propouštět
Mafia Novinka Studio Hangar 13 muselo po zrušení velkého projektu propouštět

Studio Hangar 13 muselo po zrušení velkého projektu propouštět

Jan Urbančík

Jan Urbančík

10
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Novou Mafii a Top Spin potvrzuje také Jason Schreier.

Reklama

Před pár týdny jsme tu měli spekulace na konto projektů studia Hangar 13. Podle Kotaku má totiž pracovat na nové Mafii, jež má být prequelem. To následně potvrdil také insider Shpeshal Nick, který dodal, že hra má být zasazena na Sicíli na přelomu 19. a 20. století. Navíc prý v českých pobočkách vzniká ještě jeden projekt, kterým má být nový díl tenisové série Top Spin. Právě tyto informace působí čím dál věrohodněji, ve čtvrtek je totiž svým článkem pro magazín Bloomberg potvrdil také renomovaný novinář Jason Schreier.

Hlavní zpráva, kterou Schreier předává, však tolik pozitivní není. Podle jeho informací totiž tento týden muselo studio propouštět. Stát se tak mělo po zrušení dalšího velkého projektu, jenž měl nést název Mosaic. Oficiální cestou z loňského roku víme, že byl zrušen také projekt Volt, který stál Take-Two přes 53 milionů dolarů.

Aktuální propouštění měl na meetingu oznámit nový šéf studia Nick Baynes. Ten ve funkci nahradil Hadena Blackmana, který studio před pár týdny opustil. Baynes údajně slíbil, že žádné další propouštění se neplánuje a všichni aktuální zaměstnanci se o svou pozici nemusí bát.

Schreier dále dodává mnou již zmíněné informace. Hangar 13 prý pracuje na nové Mafii s kódovým označením "Nero" a tenisové hře s označením "Hammer". U druhého zmíněného projektu sice neuvádí, jestli jde skutečně o Top Spin, ale vytváření nové značky ve stejném žánru by asi z pozice Take-Two příliš smysl nedávalo.

Podle informací magazínu Kotaku je pak Hangar 13 využíváno také jako podpůrné studio. Někteří zaměstnanci údajně vypomáhali s Tiny Tina's Wonderlands a momentálně se prý podílejí na titulech Kerbal Space Program 2 či Marvel's Midnight Suns.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama