Studio Infinity Ward otevírá kanceláře v Polsku
Call of Duty Novinka Studio Infinity Ward otevírá kanceláře v Polsku

Studio Infinity Ward otevírá kanceláře v Polsku

Michal Burian

Michal Burian

5

Polské Infinity Ward bude spolupracovat se sídlem v Los Angeles při vývoji nových dílů série Call of Duty.

Reklama

Studio Infinity Ward, které se zrodilo z popela původního Infinity Ward, v němž vznikla série Call of Duty, a naposledy vytvořilo Call of Duty: Infinite Warfare, expanduje do Polska, kde ve městě Krakov otevře nové kanceláře. V těch bude zaměstnán dosud nespecifikovaný počet vývojářů, kteří budou úzce spolupracovat se sídlem Infinity Ward v Los Angeles.

Jak vidno, polské Infinity Ward nebude s největší pravděpodobností vytvářet vlastní hry, ale jen se podílet na vývoji. V budoucnu by se to pochopitelně mohlo změnit.

Activision si od nového studia slibuje, že nabere zkušené tvůrce her, ne každý se chce z Evropy stěhovat do Los Angeles.

Nové Call of Duty od studia Infinity Ward by mělo vyjít na podzim roku 2019.

Připomeňme, že studio Infinity Ward se muselo před sedmi lety vyrovnat s nečekaným odchodem zakladatelů. Jason West a Vince Zampella se nepohodli s Activisionem a ten je vyhodil. Oba poté založili Respawn a začali spolupracovat s Electronic Arts při vývoji střílečky Titanfall. Infinity Ward se o tři roky později sloučili s týmem Neversoft (Tony Hawk's Pro Skater a Guitar Hero).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama