Studio Insomniac Games pracuje na třetí dosud neoznámené hře
Spider-Man Novinka Studio Insomniac Games pracuje na třetí dosud neoznámené hře

Studio Insomniac Games pracuje na třetí dosud neoznámené hře

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

3
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 PlayStation PlayStation 4

Půjde o multiplayerový titul?

Reklama

Vývojáři ze studia Insomniac Games se aktuálně primárně zaměřují na finální fázi vývoje nového Spider-Mana. Po jeho dokončení by se měl kalifornský celek naplno přesunout k vývoji hry Marvel’s Wolverine, která byla odhalena již v roce 2021. Aktuální informace ale naznačují, že kromě těchto dvou projektů ve studiu vzniká ještě třetí dosud neoznámený titul.

Existenci třetí rozpracované hry prozradila v rámci semináře Full Sail University projektová ředitelna Insomniacu Erin Eberhardt. Na krátkou zmínku o dosud neodhaleném titulu jako první na Twitteru upozornil uživatel s přezdívkou Dream Walker. Eberhardt kromě samotné existence hry z pochopitelných důvodů žádné další podrobnosti neprozradila.

Za pozornost ale stojí, že studio Insomniac již v červnu roku 2021 hledalo vývojáře se zkušenostmi s vývojem multiplayerových her. Je tedy možné, že se zmíněné inzeráty týkaly právě aktuálně zmiňovaného třetího projektu. Na oficiální oznámení si však zřejmě vzhledem k existenci dvojice výše zmíněných her budeme muset ještě nějaký čas počkat.

Studio Insomniac Games pracuje na třetí dosud neoznámené hře
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama