Studio Naughty Dog promluvilo o plánech do budoucna
The Last of Us Novinka Studio Naughty Dog promluvilo o plánech do budoucna

Studio Naughty Dog promluvilo o plánech do budoucna

Rosťa Viktorin

Rosťa Viktorin

24

Počítá se s vydáním minimálně tří DLC balíčků pro The Last of Us a dokonce se začalo dělat na čtvrtém dílu Jack and Daxter. Nakonec byl ale hozen přes palubu.

Reklama

Členové jednoho z nejpopulárnějších tvůrčích celků současnosti se uchýlili na Reddit, aby zodpověděli několik zvídavých dotazů fanoušků.

Kreativní ředitel vývoje Neil Druckmann nejprve znovu potvrdil, že se počítá s vydáním minimálně tří DLC balíčků pro The Last of Us, přičemž o prvním z nich, příběhovém, se víc dozvíme v průběhu měsíce.

O co přesně v něm půjde ovšem autoři prozradit nechtěli a je údajně docela dobře možné, že se vůbec nebude točit kolem hlavních protagonistů – Joela a Ellie.

Řeč přišla rovněž na „kontroverzní“ zakončení The Last of Us, které podle Druckmanna bylo těžké protlačit i interně. „Naše původní zakončení se několika členům týmu moc nelíbilo. Chvíli trvalo než si to všechno sedlo. Ve finále jsme vybírali ze tří, čtyř různých konců.“

Závěrem se pak „rozhovor“ stočil na slavnou sérii Jak and Daxter, jejíž čtvrtý díl se prý začal dělat, ale nakonec tvůrci celý projekt hodili přes palubu a aktuálně se k němu nemají v plánu vracet.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama