Studio Obsidian za 8 dnů odhalí nové RPG
Novinka Studio Obsidian za 8 dnů odhalí nové RPG

Studio Obsidian za 8 dnů odhalí nové RPG

Michal Burian

Michal Burian

5
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Tvůrci Pillars of Eternity, Fallout: New Vegas a Alpha Protocol chystají něco nového.

Reklama

Obsidian Entertainment jsou v zajímavé situaci. Na začátku tohoto měsíce je oficiálně koupil Microsoft. Oni ale už v té době měli rozjetý vývoj nové hry ve spolupráci s vydavatelskou divizí Private Division, která spadá pod společnost Take-Two. S ní podepsali smlouvu pravděpodobně v roce 2017.

Na neoznámeném RPG titulu pracují Tim Cain a Leon Boyarsky, tvůrci Falloutu. K představení dojde již za 8 dnů během slavnostního večera The Game Awards. Přenos budete moci sledovat živě 7. prosince od půl třetí ráno našeho času (stream vám nabídneme na Zing). Zatím si musíme vystačit s artworky. Ty naznačuje, že by mohlo jít o sci-fi záležitost.

Studio Obsidian Entertainment bylo založeno v roce 2003 ve městě Irvine v Kalifornii. Jejich první hrou byla Star Wars Knights of the Old Republic II: The Sith Lords. Následovala třeba Neverwinter Nights 2, Alpha Protocol, Fallout: New Vegas, Dungeon Siege III, South Park: The Stick of Truth, Pillars of Eternity, Skyforge, Tyranny a Pillars of Eternity II: Deadfire.

Na The Game Awards 2018 bude oznámeno minimálně 10 nových her a dočkáme se nových trailerů z těch, o kterých již víme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama