Studio Respawn Entertainment pracuje na nové herní značce
Novinka Studio Respawn Entertainment pracuje na nové herní značce

Studio Respawn Entertainment pracuje na nové herní značce

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

6
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Tajemná nová hra má údajně nabídnout "nekonečné dobrodružství".

Reklama

Americké studio Respawn Entertainment, které je známé především díky battle royale hře Apex Legends, sérii Titalfall a hře Star Wars Jedi: Fallen Order, pravděpodobně pracuje na novém titulu. Ačkoliv žádné oficiální potvrzení od vývojářů nepřišlo, magazín Dexerto uvedl, že studio hledá nové zaměstnance, kteří by měli pracovat na zcela novém IP (tedy na nové herní značce, nikoliv pokračování nějaké již existující).

V tuto chvíli je ovšem stránka, nabízející pracovní pozice v Respawn Entertainment, prázdná. Podle magazínu zde byl ovšem zveřejněný seznam pracovních míst, jež měly mít za cíl pracovat na novém projektu. Kromě toho, že titul bude vyžadovat nové praktické technologie a má se jednat o dlouhodobý projekt, jsme se toho o novém chystaném titulu z produkce Respawn Entertainment příliš nedozvěděli. Podle popisu by se však mělo jednat o titul s dlouhodobou podporou studia, díky kterému se hráči budou moci vydat na "nekonečné dobrodružství".

Nábor zaměstnanců přichází jen několik měsíců poté, co společnost Respawn Entertainment přesunula většinu svého vývoje na Apex Legends do nového studia ve Vancouveru. V té době se říkalo, že studio už připravuje nový titul v původním zázemí v Kalifornii. Záhy poté ovšem bylo potvrzeno, že se nebude jednat o Titanfall 3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama