Studio Respawn má pracovat na nové FPS hře, další Titanfall to ovšem není
Novinka Studio Respawn má pracovat na nové FPS hře, další Titanfall to ovšem není

Studio Respawn má pracovat na nové FPS hře, další Titanfall to ovšem není

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Americké studio chce nový titul vydat i po ztrátě kreativního ředitele.

Reklama

Autoři Apex Legends, Star Wars Jedi: Fallen Order nebo kultovní série Titanfall, pracují na nové AAA single-player FPS hře. Její vývoj byl ovšem ovlivněn odchodem kreativního ředitele Mohammada Alavi, který na blíže nejmenovaném projekt pracoval. Ten oznámil odchod ze společnosti začátkem tohoto týdne skrze Twitter příspěvek na svém účtu. Vydavatelská společnost Electronic Arts nicméně uvedla, že se plány nemění a titul bude uvedený na trh někdy mezi roky 2024 až 2025.

Studio Respawn Entertainment potvrdilo jen malé střípky o chystané FPS hře. Jedná se tedy v současnosti o třetí projekt studia, vedle pokračujícího vývoje Apex Legends a údajného pokračování Star Wars Jedi: Fallen Order. Už dříve studio Respawn potvrdilo, že projekt bude single-player dobrodružstvím s ambicemi AAA titulů. Podle informací novináře Jeffa Grubba si klade designérský tým mobilitu a styl, jako hlavní zásady hry.

Jak sám Grubb podle svých anonymních zdrojů podotýká, tato nová hra nemá být pokračováním série Titanfall. To fanoušky této značky nepochybně příliš nepotěší. Společnost Respawn bude ještě příští rok, případně déle, pracovat na prototypech konceptů své nové hry. Z těchto prací pak vytvoří finální produkt.

Samotný Mohammad Alavi dříve pracoval také ve společnosti Infinity Ward. Známý je coby designér úrovně No Russian ve hře Call of Duty: Modern Warfare 2. Svůj odchod z Respawn Entertainment okomentoval tak, že se jedná o "konec jedné éry", přičemž dále neprozradil, kam se chystá v kariérním životě dál.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama