Studio stojící za Remember Me krachuje
Remember Me Novinka Studio stojící za Remember Me krachuje

Studio stojící za Remember Me krachuje

Michal Burian

Michal Burian

39

Francouzský tvůrčí celek Dontnod má velké problémy. <strong>Aktualizace</strong>.

Reklama

Aktualizace: Generální ředitel Oskar Guilbert odmítl, že by francouzské studio bylo v bankrotu. Podle jeho vyjádření jsou finanční problémy minulostí. Nepopírá ovšem, že jsou v soudní reorganizaci - správce určený soudem dohlíží na chod firmy se zaměřením ji udržet a vypořádat se se závazky.

"Jsme velmi blízko v jednání o našem dalším projektu s jedním z největších vydavatelů. Začali jsme pracovat na nových projektech, které potřebují investici. Rozhodli jsme se změnit velikost společnosti tak, aby odpovídala našim novým požadavkům. To je důvod soudní reorganizace."

Původní zpráva

Francouzské servery hlásí, že studio Dontnod Entertainment podalo žádost na úpadek – nedokáží platit své závazky (dluhy) věřitelům. Zpráva se objevila krom jiného na Factor News a hospodářském serveru Societe (thx Gamasutra).

Pokud je to pravda, tak to vypadá, že Remember Me (recenze) bylo první a poslední hrou tohoto tvůrčího celku. Založeno bylo v roce 2008 veterány z Ubisoftu a Criterionu, kteří společně vytvořili futuristickou akci Remember Me. Po jejím dokončení měli pracovat hned na dvou nových projektech.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama