Studio Turn10 se soustředí na Forzu 7, nový díl ve vývoji není
Forza Motorsport Novinka Studio Turn10 se soustředí na Forzu 7, nový díl ve vývoji není

Studio Turn10 se soustředí na Forzu 7, nový díl ve vývoji není

Michal Burian

Michal Burian

1
Platformy Windows PC Xbox Xbox One

Příští rok nevyjde Forza Motorsport 8.

Reklama

Velké překvapení. Za poslední roky jsme si zvykli, že si jednou za rok zahrajeme novou Forzu. V loni vyšla Forza Motorsport 7, letos nás čeká arkádovější spin-off Forza Horizon 4 a v roce 2019 jsme si měli na Xboxu One a Windows 10 zajezdit ve Forze Motorsport 8. Kupodivu tomu tak nebude. Zástupce studia Turn10 v rozhovoru Forza Monthly překvapil a řekl, že se celý tým věnuje Forze Motorsport 7 a ne Forze Motorsport 8 nebo novému rozšíření pro sedmičku.

„Naprosto celý tým Forzy Motorsport se věnuje Forze Motorsport 7. To znamená, že neděláme na Forze Motorsport 8 ani na nové expanzi pro sedmý díl.“

Co to přesně znamená? S největší pravděpodobností příští rok nevyjde nová Forza. Vypadá to, že Microsoft dává sérii pauzu a vývojářům více času, aby mohli připravit novou, lepší Forzu Motorsport, která by mohla vyjít zároveň s novou generací Xboxu a zároveň by šlo o plnohodnotný titul jako je Forza 6 a Forza 7 (Forza 5 jako startovní titul Xboxu One se moc neosvědčila). Už dlouho se spekuluje, že by v roce 2020 mohly spatřit světlo světa nástupci konzolí Xbox One a PlayStation 4. Od dnešního dne máme další mini náznak.

Vypadá to, že si budeme muset vystačit s Forzou Horizon 4, která nás 2. října letošního roku na Xboxu One a PC s Windows 10 zavede do historické Velké Británie s denním a nočním cyklem a do toho s dynamickou změnou ročního období.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama