Studio Volition skutečně připravuje nový díl Saints Row
Saints Row Novinka Studio Volition skutečně připravuje nový díl Saints Row

Studio Volition skutečně připravuje nový díl Saints Row

Martin Cvrček

Martin Cvrček

7
Platformy Windows PC Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Detaily neznáme, hra je však již ve vývoji.

Reklama

Setkání vedení společnosti THQ Nordic s investory přináší nejedno ovoce. Nejen že jsme se dozvěděli, že ve studiu 4A Games připravují další Metro, ale nyní také s jistotou víme, že je ve vývoji také další díl série Saints Row. Ta byla uložena k ledu po letech 2013, kdy jsme se dočkali Saints Row IV, a 2014. Tehdy se na trhu objevilo samostatně hratelné rozšíření Gat out of Hell. O tři roky později sice následoval titul Agents of Mayhem, který se odehrával ve stejném univerzu jako série potrhlých městských akcí, ale spokojenost fanoušků a prodejní výsledky nestojí zrovna za řeč.

O tom, že se Saints Row vrátí, se spekuluje již dlouho, ale až nyní se dá s určitostí prohlásit, že se hry dočkáme. Dobrá zpráva také je, že vývoj má na starosti studio Volition, v němž vznikly i předešlé díly série, stejně jako Agents of Mayhem a sága Red Faction (letošní port Saints Row: The Third na Switch měl na starosti tým Deep Silver Fishlabs). Jen zatím nevíme, kdy ten vývoj skončí. Ze strany vedení THQ Nordic, jež se postará o vydání buď osobně, nebo přes společnost Deep Silver, kterou vlastní, jsme se dočkali pouze informace, že je projekt ve vývoji. Tvůrci z Volitionu posléze na Twitteru prohlásili, že připravují velkou, odvážnou a "badass" hru.

Nutno však podotknout, že čerstvá tisková zpráva THQ Nordicu uvádí očekávání vydání minimálně dvou nových AAA titulů do března 2021. S ohledem na to, že Agents of Mayhem se datuje k roku 2017 a od té doby bylo studio Volition relativně potichu, je tedy dost dobře možné, že vývoj je v plném proudu a další Saints Row dorazí na trh v příštím roce nebo na začátku roku 2021.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama