DARQ Novinka Stylový horor DARQ vyjde na nové konzole

Stylový horor DARQ vyjde na nové konzole

Martin Zavřel

Martin Zavřel

3
Platformy Windows PC Xbox Xbox Series X|S Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Fanoušci Little Nightmares by měli zpozornět.

Reklama

Pokud jste dohráli Little Nightmares 2 a máte chuť na další porci stylizovaného hororu, mohla by pro vás být dobrou volbou hra DARQ (název je slovní hříčka, znamenající v češtině Temnotu). Titul jediného amerického vývojáře před dvěma lety sklidil slušný úspěch na Steamu, kde jej doporučuje 94% hráčů. Minulý rok se jeho konverze dočkaly také starý Xbox a PlayStation, se kterými nyní hodnocení hry na OpenCritic sedí na 73%.

Stylový horor DARQ vyjde na nové konzole

O hře jsme na Zingu již psali, vypráví příběh chlapce, kterému se nedaří probudit z jeho noční můry. Musíte mu tak pomoci vyřešit všemožné hádanky a proplížit se kolem strašidel, abyste mu s probuzením pomohli. Hra je na první pohled výrazná nejen stylizací, ale také působivými hrátkami s perspektivou a gravitací.

Tento měsíc se hry dočká také Nintendo Switch (konkrétně 18. března) a 25. března se verze pro PS4/X1 dočkají upgrade zdarma pro existující majitele hry. V případě PS5 se tak hráči mohou těšit na 4K 30 FPS ve "Filmovém módu" a 1800p 60 FPS v "Režimu výkonu". Hra také využije haptickou odezvu ovladače DualSense. Kompletní edice stojí 529 Kč a obsahuje obě existující DLC, "Tower" a "Crypt", se kterými můžete dohromady čekat zhruba 4 hodiny strašidelné zábavy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama