Suda 51 a Swery65 spolupracují na hororové hře
Novinka Suda 51 a Swery65 spolupracují na hororové hře

Suda 51 a Swery65 spolupracují na hororové hře

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Hotel Barcelona je v současné době ve fázi prvotního konceptu.

Reklama

Tento týden v úterý oznámili Goichi "Suda 51" Suda a Hidetaka "Swery65" Suehiro spolupráci na nějakém novém, "tajném" projektu, k jehož oznámení mělo dojít během akce Travis Monday Monday Nightro. Tak se také stalo a Suda 51 a Swery65 pracují společně na hororové hře s názvem Hotel Barcelona. Vývoj se ale nebude týkat pouze této dvojice, protože se může nějakým způsobem zapojit i tvůrce hry Siren Keiichiro Toyama, kterého Suda 51 poprvé oslovil až během živého přenosu.

Hotel Barcelona se v současné době nachází ve velmi rané fázi vývoje a dokonce nemá ani navrhnuté logo. To má Suda 51 vytvořit někdy příští týden, ale Swery65 už nyní uvažuje nad koncepty pro hru. Dvojice již prý o svém projektu hovořila s vydavatelskou společností Devolver Digital a domluvili se na rozpočtu ve výši 100 milionů jenů (což je asi 21 milionů korun). Trošku zarážející je, že Devolver Digital tuto zprávu dementoval tweetem, kde Sudu 51 a Sweryho65 žádají, aby navrhli místo a čas, kde si o hře "kterou údajně vydávají", promluví.

Hororový Hotel Barcelona má být určen pro Nintendo Switch, Google Stadia a tvůrci by rádi připravili verzi i pro mobilní zařízení. Odehrávat se má v hotelu, který ale nemusí stát ve městě Barcelona, uvažuje se o Venezuele, Tokiu nebo Jižní Africe. Sledovat snad budeme osudy novináře, zakládajícího nový podnik. Jenže věci se pokazí a nic nepůjde tak, jak má. Samotný příběh bude vyprávěn z pohledu několika různých postav, obývajících různé pokoje. Každý by mohl představovat jinou osobu nebo i úplně jinou dimenzi. Nebo jiný pohled na určitou událost, která se udála v nějakém časovém období.

Goichi "Suda 51" Suda a Hidetaka "Swery65" Suehiro také promluvili o dalších, starších projektech, nad kterými v minulosti uvažovali. Spolupracovat se rozhodli v roce 2018 a chtěli vytvořit PlayStation VR hru. Mělo jít o projekt, který by nějakým způsobem obsahoval jídlo, prý se tak opili, že zapomněli stěžejní myšlenku.

Zdroj: IGN Japan

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama