Suda51 by v budoucnu mohl vytvořit hru ve spolupráci s Marvelem
Novinka Suda51 by v budoucnu mohl vytvořit hru ve spolupráci s Marvelem

Suda51 by v budoucnu mohl vytvořit hru ve spolupráci s Marvelem

Ondřej Partl

Ondřej Partl

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Dorazí videoherní Deadpool od japonského "blázna"?

Reklama

Góiči Suda (Suda51), japonských designér, který se dá považovat za pomyslného otce hned několika her a značek, jako je série No More Heroes, titul killer7 či bláznivé Lollipop Chainsaw, už v minulém roce prohlásil, že by si rád ve spolupráci se společností Marvel vytvořil novou videohru s Deadpoolem či Shatterstarem. A jak to vypadá, tak by nakonec ke spolupráci s tímto komiksovým gigantem skutečně mohlo dojít.

Japonský Automaton (děkujeme VGC) totiž nedávno uveřejnil šest rozhovorů se zaměstnanci Grasshopper Manufacture, kdy jeden z nich byl i právě se samotným Sudou, který se rozpovídal o plánech studia, jenž do deseti let chce vydat tři nové tituly, přičemž každý z nich by měl představovat novou značku/IP.

Nicméně Suda pronesl, že by zároveň rádi dělali na projektu, který by mohl být založen na atraktivních originálních dílech, kdy přímo zmiňuje Marvel, s nímž se mělo uskutečnit i několik schůzek.

"...měli jsme pár schůzek s Marvelem a mluvili jsme o možnosti na něčem spolupracovat. Doufáme, že síla videoher pomůže tyto možnosti rozšířit." - pronesl.

Zároveň ale dodal, že tvorba originálních značek pro Grasshopper Manufacture je aktuálně v podstatě to hlavní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama