Suicide Squad bude kooperativní mlátička a na další hru s Batmanem si počkáme, tvrdí nové úniky
Novinka Suicide Squad bude kooperativní mlátička a na další hru s Batmanem si počkáme, tvrdí nové úniky

Suicide Squad bude kooperativní mlátička a na další hru s Batmanem si počkáme, tvrdí nové úniky

Jan Kalný

Jan Kalný

17

Není to poprvé, co o nové hře s Batmanem a Suicide Squad slyšíme. Na internetu se objevily další informace. Druhá zmíněná hra by navíc měla vyjít příští rok.

Reklama

Možná si vzpomínáte, že jsme vás před třemi měsíci informovali o tom, že ve Warner Bros. chystají minimálně dva nové projekty ve spolupráci s DC. Těmi byla hra na motivy Suicide Squad a další hra s Batmanem.

Věděli jsme pár detailů a nyní jsme se dozvěděli další střípky informací. O ty se podělil jeden člen na NeoGafu. Některé informace ale mohou být lehce spoilerové, takže ty jsme dali do spoileru zvlášť.

Začneme Suicide Squadem, který by měl vyjít údajně už příští rok. Samotná hra má být kooperativní bojovkou s jistým nádechem Borderlands, přičemž máte na výběr různé postavy a můžete si vytvořit vlastního avatara, kterého následně lze upravovat a vylepšovat. S touto hrou má navíc vypomáhat Rocksteady, na svědomí ji má ale studio WB Montreal, zodpovědné za Batman: Arkham Origins.

To je tak vše. O Batmanovi jsme se toho ale dozvěděli malinko více. Skutečně se má jednat o hru s Damianem, nikoliv Brucem. Přitom by se měla hra odehrávat 10 let v budoucnosti. Celá hra by měla nabídnout spoustu nových i starých postav s novým designem. Ve hře by se měli objevit záporáci jako Black Mask, Flamingo, Poison Ivy a White Rabbit (která má být údajně zestárlá).

Hra ale teprve vstoupila do produkční fáze, takže na nějaké konkrétnější věci si vážně počkáme. Nutno ovšem podotknout, že ani jedna hra nemá v názvu nebo není označená jako Arkham. V případě Batmana se tak bude jednat o odlišné universum, v případě Suicide Squad lze usuzovat, že půjde o nepřímé pokračování Batman: Arkham Origins.

Pokud jde o dodatečné informace ohledně Batmana, zaznělo pár věcí. Nejen to, že se hra bude točit kolem Damiana, ale ve hře bude i holohlavý Dick Grayson a starý Bruce Wayne s holí, který bude Damiana zaučovat, jak se stát Batmanem. A informace o tom, že se ve hře objeví záporák Black Mask není tak úplně pravdivá, protože údajně by nemělo jít o záporáka, ale… záporačku.

Na jakékoliv další informace si ale musíme počkat. Uživatel, který se o tyto informace podělil, řekl, že má k dispozici i artworky a 3D modely, ale nechce je ukázat „z respektu ke svému zdroji”.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama