Suicide Squad: Kill the Justice League potvrzena na The Game Awards
Článek Suicide Squad: Kill the Justice League potvrzena na The Game Awards

Suicide Squad: Kill the Justice League potvrzena na The Game Awards

Dominik Tománek

Dominik Tománek

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Tvůrci lákají fanoušky na „ochutnávku“.

Reklama

Nedávno The Game Awards 2021 potvrdili, že Suicide Squad: Kill the Justice League se objeví na zítřejším předávání cen. Nebylo sice oficiálně potvrzeno, že se dočkáme ukázky gameplaye, ale tvůrci z Rocksteady naznačují, že bychom se gameplay možná dočkat mohli.

Zdá se totiž, že si Rocksteady uvědomují, že fanoušci dlouho čekali na legitimní záběry z hraní, a spoluzakladatel a kreativní ředitel Rocksteady, Sefton Hill, sdílel klip, který vypadá jako gameplay ze Suicide Squad.

Ústřední čtveřici tvoří Harley Quinn, Deadshot, Captain Boomerang a King Shark. V nejnovějším filmovém traileru se objevila Amanda Wallerová a několik členů Ligy spravedlnosti. Ačkoli zatím nebyl sdílen žádný skutečný gameplay ze hry, je nyní důvod se domnívat, že Rocksteady má brzy co ukázat. Fanoušci si původně mysleli, že se dočkají záběrů ze hry už na DC FanDome v říjnu, tam se však odhalil výše zmíněný příběhový trailer.

Suicide Squad: Kill the Justice League má vyjít v roce 2022 na PC, PS5 a Xbox Series X/S. Hru si můžete předobjednat na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama