Suicide Squad: Kill the Justice League trápí bezprostředně po vydání závažné problémy
Novinka Suicide Squad: Kill the Justice League trápí bezprostředně po vydání závažné problémy

Suicide Squad: Kill the Justice League trápí bezprostředně po vydání závažné problémy

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

12
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Odstávku serverů doprovází implementace ochrany Denuvo.

Reklama

Akce Suicide Squad: Kill the Justice League dnes své brány otevřela hráčům, kteří si předobjednali digitální deluxe edici. Majitelé dražší edice si však přednostní přístup dlouho neužili. Bezprostředně po vydání totiž začali hráči upozorňovat na kuriózní chybu. Konkrétně šlo o to, že některým uživatelům hra po prvním spuštění nedovolila spustit příběhovou linku, protože ji hra z důvodu chyby ukazovala jako dokončenou.

Že nejde pouze o drobnou chybu, dokazuje následné vypnutí serverů a několikahodinová snaha vývojářů ze studia Rocksteady o nápravu. V době zveřejnění novinky odstávka nadále probíhá, takže hru není možné kvůli nutnosti permanentního připojení k serverům hrát. Autoři v dosud poslední zprávě oznámili, že chybu již identifikovali, takže by zanedlouho mělo dojít k opětovnému spuštění serverů, které jsou v některých regionech vypnuté už téměř 24 hodin.

V uplynulých dnech se rovněž mluví také o implementaci nepopulární ochrany Denuvo do PC verze hry, ke kterému došlo bezprostředně před samotným vydáním. Už před uvedením rozporuplně vnímaný titul tedy rozhodně nezaznamenal ideální start. Suicide Squad: Kill the Justice League míří na PC (Steam) i konzole PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Pro majitele standardní verze hra vychází 2. února.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama