Summer Game Fest letos láká na víc než 30 partnerů
Novinka Summer Game Fest letos láká na víc než 30 partnerů

Summer Game Fest letos láká na víc než 30 partnerů

Jan Urbančík

Jan Urbančík

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Známe také první hru, která se na akci objeví.

Reklama

Už potřetí se koná Summer Game Fest moderátora Geoffa Keighleyho, který se rychle stala velmi dobrou náhradou za tradiční veletrh E3. Samotná hlavní akce proběhne příští čtvrtek, ale kromě toho nás čeká řada dalších prezentací od různých herních společností. A právě seznam partnerů, kteří se na jedné z akcí objeví, v úterý Keighley zveřejnil.

Seznam zatím čítá 31 jmen a najdeme mezi nimi větší i menší vydavatele vydavatele jako 2K, Activision, Atlus, Bandai Namco, Capcom, Deep Silver, Devolver Digital, EA, Epic Games, Focus Entertainment, PlayStation, Sega, Square Enix či Xbox.

Seznam ale čítá i názvy vývojářských studií, za zmínku stojí například Studio MDHR (vývojáři Cupheadu, kteří by měli už v červnu vydat dlouho slibované rozšíření) a polské studio Bloober Team, jež se v poslední době silně skloňuje s potenciálním remakem druhého Silent Hillu. Nicméně může dojít i k oznámení jiného projektu, už od loňská víme, že studio pracuje na nové hře ze série Layers of Fear, jež měla podle teaseru vyjít ještě letos.

Keighley slibuje, že další partneři ještě budou oznámeni.

Kromě partnerů jsme se dozvěděli také první titul, jenž se ukáže na hlavní akci Summer Game Festu. Půjde o debut relativně nového studia Frost Giant, složeného z veteránů z Blizzardu. Pracovat by měli na real-time strategii.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama