Sumo Digital se ujmuli vývoje Dead Island 2
Dead Island 2 Novinka Sumo Digital se ujmuli vývoje Dead Island 2

Sumo Digital se ujmuli vývoje Dead Island 2

Michal Burian

Michal Burian

12

Deep Silver našli nové vývojáře po tvůrcích Spec Ops: The Line.

Reklama

Dead Island 2 pod vedením německého studia Yager Development (Spec Ops: The Line) nesplňoval představu vydavatelské společnosti Deep Silver, která s vývojáři nenašla společnou řeč a práce na pokračování zombie akce ukončila. Dnes přichází pozitivní zpráva pro všechny fanoušky této série, Deep Silver se dohodli se studiem Sumo Digital.

„Lidé ze Sumo Digital rozumí značce, mají kreativní nápady a vynikající vizi, která se shoduje s tou naší,“ nechal se slyšet Dr. Klemens Kundratitz z Koch Media pro MCV. „Jednoduše dávalo smysl, abychom Dead Island 2 svěřili do jejich rukou. Více detailů odhalíme v pozdějším stádiu vývoje. Jsme nadšeni z pokroku, který jsme s nimi udělali.“

Zatím není známo, zda Sumo Digital budou pracovat na konceptu, který představili lidé z Yager nebo vše zahodí a začnou od začátku. Každopádně Sumo Digital mají za sebou vývoj LittleBigPlanet 3 nebo Sonic All-Stars Racing Transformed. Na pořádné akci z pohledu první osoby zatím nepracovali. Nicméně, pro Microsoft chystají Crackdown 3.

Dead Island 2 byl původně oznámen v červnu 2014 na E3 v Los Angeles a v červenci 2015 jsme se dozvěděli, že byl vývoj zmrazen.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama