Sunset Overdrive je hotové
Sunset Overdrive Novinka Sunset Overdrive je hotové

Sunset Overdrive je hotové

Michal Burian

Michal Burian

Bláznivá a rychlá akce od tvůrců Ratchet & Clank vyjde včas.

Reklama

Tvůrčí celek ze studia Insomniac Games oznámil, že jejich nejnovější hra je hotová. Jde o bláznivou a rychlou akci Sunset Overdrive, která se na pultech obchodů objeví 31. října exkluzivně pro konzoli Xbox One.

K dostání bude samostatně i jako součást bílé verze konzole Xbox One. Jinak pochopitelně nemůže chybět ani Season Pass, který vám zajistí přístup k dodatečným balíčkům s bonusovými předměty a rozšířením kampaně.

Hra Sunset Overdrive je zasazena do fiktivní americké metropole, Sunset City. Příběh hry začíná tím, že mega-korporace Fizzco představuje veřejnosti svůj nový energetický nápoj: Overcharge Delirium XT. Avšak… Nápoj byl na trh dodán předčasně kvůli zisku. Většina konzumentů se po ochutnání změnila na různé mutanty, jimž se také říká „OD’d“ (předávkování). Město v karanténě se mění v chaotickou, mutanty zamořenou hustapokalypsu. Brzy zjistíte, že celoživotní hraní videoher, sledování akčních filmů a čtení komiksů vám dává znalosti, díky nimž se z vás stane hrdina, kterého Sunset City zoufale potřebuje.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama