Marvel Rivals Novinka Superhrdinská akce Marvel Rivals odhalena

Superhrdinská akce Marvel Rivals odhalena

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

3
Platformy Windows PC

Titul bude stavět na známých postavách a multiplayeru.

Reklama

Čínské studio NetEase Games dnes oficiálně představilo připravovanou akci Marvel Rivals, na kterou lákal včerejší teaser i starší úniky. Žánrově se opravdu jedná o free-to-play multiplayerovou akci z pohledu třetí osoby, která proti sobě postaví dva týmy po šesti hráčích. V jednotlivých bitvách se proti sobě utkají známé postavy z univerza Marvelu, kterých bude v základní verzi k dispozici 18.

Chybět nebude například Iron Man, Thor, Black Panther, Spider-Man, Doctor Strange, Loki nebo Rocket. Vývojáři dále lákají na unikátní speciální schopnosti jednotlivých postav a pestrou nabídku map se zničitelným prostředím. Marvel Rivals bylo prozatím oznámeno pouze ve verzi pro PC.

Do budoucna ale nemůžeme úplně vyloučit ani případné verze pro konzole nebo mobily. Autoři rovněž prozradili, že v průběhu května proběhne uzavřená alfa. Jelikož půjde o live service titul, tak se dá očekávat bohatý dodatečný obsah v podobě sezón, které budou obsahovat nové postavy i mapy. Výše v náhledu se můžete podívat na úvodní trailer.

Superhrdinská akce Marvel Rivals odhalena
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama