Survarium ukazuje novou grafiku
Survarium Novinka Survarium ukazuje novou grafiku

Survarium ukazuje novou grafiku

Michal Burian

Michal Burian

2
Platformy Windows PC

Tři obrázky mají za úkol prezentovat nový grafický render, který má vylepšit post-apokalyptickou akci od ex-tvůrců Stalkera.

Reklama

Bývalí tvůrci Stalkera ve studiu Vostok Games již nějakou dobu připravují post-apokalyptickou akci Survarium, kterou si je možné zahrát bezplatně na Steamu v předběžném přístupu od dubna 2015. Za tu dobu urazila online FPSka pořádný kus cesty, přesto se hráčům moc nezamlouvá a získává od nich smíšené hodnocení. V Kyjevě ale vidí prostor pro zlepšení a připravují novou grafiku, která je nám prezentována na trojici screenshotů (prohlédnout si je můžete nahoře pod nadpisem). Zároveň autoři upozorňují, že jde stále o vývojovou verzi, galerie tedy nereprezentuje finální výsledek.

Survarium pohání proprietární technologie Vostok Engine a hra se soustředí na následky masivní ekologické katastrofy na Zemi, které nebyly dosud objasněny. Hráči se dostanou na specifické mapy, které nabízejí různou taktiku, skrytá místa a cenné střípky týkající se příběhu. Jinak se titul skládá z módů Team Deathmatch, Research a Battery Retrieval.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama