Survival akce Left Alive od ex-tvůrců Metal Gear a dalších her stále žije
Left Alive Novinka Survival akce Left Alive od ex-tvůrců Metal Gear a dalších her stále žije

Survival akce Left Alive od ex-tvůrců Metal Gear a dalších her stále žije

Michal Burian

Michal Burian

1
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4

Dozvěděli jsme se první detaily, doprovázejí je nové screenshoty.

Reklama

Na Gamescomu nám byla připomenuta survival akce Left Alive od Square Enix, kde na ní pracuje spousta známých jmen. Kupříkladu Yoji Shinkawa (návrh postav a prostředí pro Metal Gear Solid a Zone of Enders), producent Shinji Hashimoto (Final Fantasy, Kingdom Hearts), režisér Toshifumi Nabeshima (Armored Core) a designér Takayuki Yanase (designér u Xenoblade Chronicle X, Ghost in the Shell a Mobile Suit Gundam 00).

Pozvaní novináři mohli v Kolíně nad Rýnem za zavřenými dveřmi vidět první ukázku z hraní. Nám budou muset stačit nové screenshoty a první detaily, o tom, co novináři viděli nesmějí zatím mluvit. Byli jsme ubezpečeni, že v této survival střílečce nebudeme chodit pouze po vlastních nohou. Čas od času nasedneme do brněných mechů a využijeme jejich sílu v boji, abychom zachránili město v roce 2127. Záleží pouze na vás, jaký styl pro boj zvolíte. Na paměti musíte mít, že boj je velmi taktický a trápit vás bude nedostatek zdrojů. Často budete muset improvizovat, vyrábět si méně účinné vybavení a zbraně a chytře využívat pasti.

Zajímavá je jedna věc. V Left Alive budou celkem tři hlavní postavy, za něž budeme (nejspíš) postupně hrát a seznamovat se s nimi. Další důležitou součástí Left Alive je záchrana civilistů uvězněných ve městě. Můžete je přesvědčit, aby se k vám přidali, budou z toho pramenit různé výhody. K dohrání hry vás bude motivovat skutečnost, že se na konci dozvíte, co se stalo s trojicí protagonistů a s civilisty, které jste zachránili. V průběhu hry změníte příběh prostřednictvím vlastních voleb/rozhodnutí a akcí.

Left Alive nemá stanovené datum vydání, dorazí na PC a PlayStation 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama