Survival akce SCUM se zaměřuje na realismus
SCUM Novinka Survival akce SCUM se zaměřuje na realismus

Survival akce SCUM se zaměřuje na realismus

Michal Burian

Michal Burian

6

Konkrétně na to, co se stane, když se hráč namočí a jak budou jeho věci schnout.

Reklama

Tvůrci série Serious Sam a Gas Guzzlers Extreme na první měsíce letošního roku chystají multiplayerovou survival akci SCUM, která se nám dnes ukazuje v novém gameplay videu. V něm se vývojáři zaměřili na prezentaci realismu. Konkrétně na to, co se stane, když se hráč namočí a jak budou jeho věci schnout. Připravit se máme na to, že mokré oblečení zvýší váhu hrdiny a když si na suché tričko oblečete mokou mikinu, tak se také změní tělesná hmotnost. Nemluvě o prochladnutí.

Vše navíc budou ovlivňovat různé vrstvy a materiály látky. Každá látka má odlišnou úroveň vlhkosti. Usušit se budete moci chůzí nebo pomocí slunečních paprsků a větru.

Připomeňme si dřívější informace o hře:

„Touha po zábavě je v tomhle světě stále větší a větší, a to lidi donutilo se obrátit na giganta TEC1, který plánuje vysílat druhou řadu jejich oblíbeného pořadu SCUM. Druhá série přesune soutěžící z uzavřeného Alcatrazu na velký ostrov Bagne de Cayenne s nechvalně proslulou historií plnou násilí. Diváky oblíbení vězni, i pár nováčků, se utkají v nemilosrdné válce o přežití, zatímco bojují o přízeň diváků, producentů a sponzorů," dočteme se v tiskové zprávě.

Jedna z hlavních věcí, čím by se mělo SCUM lišit od ostatních her tohoto žánru, je fakt, že hra cílí především na využívání vašich dovedností a znalostí.

„SCUM posouvá žánr open-world survival her dopředu díky bezprecedentní úpravě postavy, ovládání a progresu, kde vaše znalosti a dovednosti jsou ultimátní zbraní pro přežití. Hráči musí balancovat se základními potřebami, stejně tak jako dovednosti, aby mohli zvládat všechno od výživy, metabolismu a váhy až po zběhlost ve zbraních, boji a hackování systémů. Dominujte celému ostrovu díky vaším dovednostem, mazanosti a taktikám, abyste dosáhli vyššího levelu a získali od sponzorů cenné dárky. To vše se vám bude hodit v moment, kdy zemřete. Jenom díky přízni sponzorů a diváků vás producenti oživí a nechají vám všechno netknuté.”

Všechno tohle, spolu s hráči, by mělo dynamicky ovlivňovat vaši hru a hierarchii ostrova. Co nejspíše řadu z vás může potěšit, je fakt, že tahle hra nabídne nejen klasický multiplayer, ale také kooperaci a singleplayer, přičemž půjde především o příběhovou hru.

SCUM bude v předběžném přístupu na Steamu spuštěno v prvním čtvrtletí letošního roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama