Survival onlinovka Conan Exiles přibližuje mrazivý sever
Conan Exiles Novinka Survival onlinovka Conan Exiles přibližuje mrazivý sever

Survival onlinovka Conan Exiles přibližuje mrazivý sever

Michal Burian

Michal Burian

2

V polovině měsíce dorazí bezplatná expanze The Frozen North, která rozšíří svět hry o masivních 70 procent.

Reklama

Do dnešního dne jsme si o bezplatném rozšíření The Frozen North mohli přečíst jen pár řádků textu. Až dnes společnost Funcom zveřejnila první trailer a hlavně podrobnosti.

The Frozen North rozšíří survival onlinovku Conan Exiles o novou oblast, která bude pokryta ledem a sněhem. V tomto regionu se projeví nový klimatický a meteorologický systém. Od hráčů bude vyžadovat, aby nezaháleli, v opačném případě rychle zemřou. Na serveru budete muset najít ukrýt, abyste se ohřáli, teple se obléct a pít alkohol, který vás také zahřeje. Vše potřebné naleznete v novém crafting systému.

Důležitým detailem je rozloha. Autoři tvrdí, že The Frozen North rozšíří svět Conan Exiles o masivních 70 procent herní plochy. Krom toho budou připraveny další novinky, po stáhnutí expanze budete moci rybařit, starat se o včely a vařit.

Pokud se vám to zdá málo, tak součástí bude ještě nový bůh. Ymir je pán bouří a války. A samozřejmě dojde i na vylepšení základů, které jsou ve hře od propuštění na Steamu v Early Access, tedy již šest měsíců.

The Frozen North vyjde bezplatně 16. srpna, ve stejný den bude spuštěna předběžná verze titulu pro Xbox One. Plná verze je v plánu na první čtvrtletí příštího roku pro PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama