Surviving the Aftermath je nástupce Surviving Mars
Surviving Mars Novinka Surviving the Aftermath je nástupce Surviving Mars

Surviving the Aftermath je nástupce Surviving Mars

Michal Jonáš

Michal Jonáš

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

A k oznámení nové hry bude Surviving Mars s přídavkem zdarma ke stažení!

Reklama

Vydavatel Paradox Interactive oznámil, že ke konci příštího roku vydá nástupce vesmírné budovatelské strategie Surviving Mars z roku 2018. Nová hra má název Surviving the Aftermath a půjde v ní o vybudování kolonie a hlavně přežívání v podmínkách zatím blíže nespecifikované katastrofy.

Hra vyjde v digitální verzi na PC (Epic Game Store, Steam), PS4 a X1. Ještě ke konci tohoto roku se ale rozjede rok trvající předběžný přístup pro všechny předobjednávající, a to na Epic Games Store a Xbox Live. Se Steamem ani s PS4 se v předběžném přístupu nepočítá.

Distributor nezveřejnil žádné konkrétní informace o náplni hry, ty si nechává na 19. října 2019, kdy je odtajní na vlastním festivalu her a fanoušků Paradoxu PDXCON 2019 v Berlíně. I tuto druhou hru v řadě Surviving vyrábí bulharské studio Haemimont Games ze Sofie. Ti jsou známí hlavně posledními díly Tropico, ale stojí také za hrami Victor Vran a The First Templar.

A teď to nejlepší! Aby Paradox Interactive podpořil oznámení své nové hry, tak úvodní titul Surviving Mars spolu se všemi devíti přídavky vydá zítra na Epic Game Store. Ale od tohoto data bude tato hra spolu s rozšířením Surviving Mars: Space Race DLC zdarma ke stažení z Epic Game Store po dobu jednoho týdne.

Po skončení této akce pak bude hra nabízena za obvyklou cenu 29,99 USD (cca 700,-). Jako další akce k oznámení Surviving Aftermath byla spuštěna soutěž o ceny pro modeláře, v níž mohou šikovní hráči vytvořit nové kreatury pro rozšíření Project Laika do Surviving Mars. Bližší informace zde.

 

První oznamovací trailer ukazuje jen logo hry:

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=5PXxTKQt8Vg[/embed]

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama