Svět Sniper: Ghost Warrior 3 bude rozdělen na oblasti
Sniper: Ghost Warrior 3 Novinka Svět Sniper: Ghost Warrior 3 bude rozdělen na oblasti

Svět Sniper: Ghost Warrior 3 bude rozdělen na oblasti

Michal Burian

Michal Burian

19

S otevřeným světem přicházejí také různá vozidla.

Reklama

Po dvou dílech se v City Interactive rozhodli, že série Sniper: Ghost Warrior potřebuje výraznou změnu. Poprvé se tak hra bude odehrávat v otevřeném světě, který nám dá více možností. Budeme si moci sami zvolit cestu, jak jednotlivé úkoly v nebezpečné Gruzii splnit. S tím souvisí výběr zbraní: odstřelovací pušky, pistole a dalšího vybavení. Zbraně se budou od sebe lišit hlukem, mobilitou, kapacitou munice atd. Pozornost by měl hráč věnovat zejména hluku, spousta misí se totiž bude točit kolem infiltrace místa a eliminování cíle. Důležitý je také výběr správného typu munice. Některá munice je určena speciální pro průstřel vozidla, jiná proti lidem nebo proti extrémně agilním cílům.

Vybavení si budete vybírat v táboře. Při výběru budete muset počítač s obtížemi, které vás při daném úkolu budou čekat. Kupříkladu budete muset do vzduchu vyhodit most, tak si nesmíte zapomenout vzít výbušninu.

V kůži amerického elitního odstřelovače, který je v zemi zmítané občanskou válkou s ruskými silami nelegálně a neoficiálně, se budeme pohybovat po otevřeném světě. Ten se skládá z pěti nebo šesti samostatných oblastí. To znamená, že jednotlivé oblasti od sebe bude oddělovat obrazovka s načítáním.

Jelikož jde o realistickou taktickou střílečku, tak ve hře nebudou žádné zkušeností body, s kterými byste si vylepšovali postavu. Místo toho budete moci zlepšovat své dovednosti s jednotlivými zbraněmi.

S otevřeným světem přicházejí také různá vozidla, která budete moci při přesunu po oblastech využívat. Zatím víme akorát o džípu, ale lze očekávat i další auta a možná i něco víc.

Sniper: Ghost Warrior 3 vyjde v roce 2016 ve verzích pro PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama