Svět The Division má velký potenciál na další příběhy
Novinka Svět The Division má velký potenciál na další příběhy

Svět The Division má velký potenciál na další příběhy

Michal Burian

Michal Burian

53

Ve studiu Massive Entertainment přemýšlejí nad pokračováním, zároveň vylepšují původní hru novými aktualizacemi.

Reklama

V březnu to budou dva roky od vydání taktické open-world střílečky The Division, která hráče zavedla do post-apokalyptického New Yorku. V době spuštění se hra potýkala s celou řadou chyb a nedodělků. Dnes ale nabízí velmi solidní herní zážitek, jenž si můžete vychutnat v kooperaci se svými kamarády.

I po takové době od vydání se na hru nezapomnělo. Hráčská základna se rozrůstá a vývojáři o svůj klenot pečují. Dokazuje to celá řada bezplatných aktualizací, které vylepšují hru a dokonce přidávají i nový obsah, včetně map a dalších módů. Ve studiu Massive Entertainment si zájmu ze strany hráčů váží a dávají to najevo.

Výkonný ředitel David Polfeldt v rozhovoru pro americký magazín IGN prozradil, že je překvapil růst komunity i necelé dva roky po vydání hry. „Myslím si, že dnes jsme mnohem blíže, obzvlášť po updatu 1.8, hře, kterou jsme chtěli vytvořit, a také ke hře, kterou hráči očekávali v době vydání.“

Polfeldt je dost nadšený. Dočkáme se v budoucnu pokračování? Je to dost pravděpodobné. Podle výkonného ředitele má svět The Division v sobě velký potenciál na další příběhy. „Dle mého je to skvělá, nádherná značka, která má v sobě potenciál na další příběhy. Existuje dostatek prostoru k pokračování, které přesahují hranice online spektra The Division. Je spousta věcí, které jsme v The Division 1 neudělali nebo je nevyužili,“ dodal.

V Massive Entertainment jsou ale dost zaneprázdněny. Kromě vylepšování The Division chystají hru Avatar.

Zdroj: IGN.com

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama