Svět v Rise of the Tomb Raider třikrát větší než u minulého dílu
Rise of the Tomb Raider Novinka Svět v Rise of the Tomb Raider třikrát větší než u minulého dílu

Svět v Rise of the Tomb Raider třikrát větší než u minulého dílu

Michal Burian

Michal Burian

32

Svět bude obrovský, stále bude co dělat a nečekají nás žádné obrazovky s načítáním. Co nového o dobrodružství Lary Croft víme?

Reklama

Společnost Square Enix o svých připravovaných hrách dává dost často vědět a zveřejňuje všelijaké materiály. V případě Rise of the Tomb Raider je to ale jiné. O této očekávané hře tohoto moc nevíme a jsme rádi za každou informaci. Možná za to může spolupráce s Microsoftem nebo zkrátka si vývojáři řekli, že nechtějí hráče připravit o překvapení. Ticho přerušil Brian Horton, šéf vývoje v Crystal Dynamics, který promluvil o herním světě.

Od Hortona jsme se dozvěděli, že pro Rise of the Tomb Raider vytvořili herní svět, který je třikrát větší než v minulém díle. A co je nejlepší, nečekají nás žádné otravné obrazovky s načítáním, budeme moci splnit jednu misi za druhou.

„Stejně jako v předešlém Tomb Raider, tak i letos se snažíme vytvořit zážitek, který nebude přerušován. Jakmile zapnete hru a vrhnete se do dobrodružství, čeká vás nepřerušované hraní, tedy za předpokladu, že nezemřete nebo nepřestanete hrát. Chceme ponořit hráče do světa a nabídnout jim jednu misi za druhou bez přerušení,“ nechal se slyšet Brian Horton pro GamingBolt.

„Kromě Lařina příběhu, který je opravdu vzrušující, jsme nadšeni, že máme herní svět, který je třikrát větší, než tomu bylo v předešlém díle. Hrobky jsou také mnohem větší a složitější.“

Vše navíc budete moci prozkoumat a hlavně se musíte připravit na hádanky, kterých bude mnohem víc. Vyřešení několika menších hádanek povede k jedné velké hádance. Závěrem rozhovoru vývojář zmínil, že Lara Croft bude moci lézt po stromech a potápět se. Díky lezení po stromech nebo plavání budete moci překvapit protivníky.

Rise of the Tomb Raider vyjde 10. listopadu pro Xbox One a Xbox 360, začátkem příštího roku bude následovat PC a o vánoční sezóně 2016 potom PS4.

Rise of the Tomb Raider předobjednáte v našem obchodě GameExpres za 1599 Kč/56,99€.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama