Svou prezentaci bude mít také Capcom
Novinka Svou prezentaci bude mít také Capcom

Svou prezentaci bude mít také Capcom

Jan Urbančík

Jan Urbančík

3
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Japonská společnost láká na podrobnosti o již oznámených titulech.

Reklama

Přestože už tak nás v následujících týdnech čeká spousta herních akcí, svou prezentaci se rozhodla uspořádat ještě japonská společnost Capcom.

Akce pro nás bohužel nezačíná v příliš vhodný čas, naplánována je na 14. června 0:00 (noc z pondělí na úterý). Potrvá přibližně 35 minut, ale pozor, nemáme čekat žádná nová oznámení, prezentace se zaměří pouze na již oznámené tituly.

Očekávat tak zřejmě můžeme DLC pro Resident Evil Village, multiplayer Resident Evil Re:Verse, next-gen verze RE2, RE3 a RE7 či nové záběry ze Street Fighteru 6. Teoreticky by mohlo dojít také na gameplay ukázku z nedávno oznámeného remaku Resident Evil 4, multiplayeru Exoprimal nebo záhadného titulu Pragmata. Už nějakou dobu se spekuluje i o pokračování RPG Dragon's Dogma, jež uniklo i prostřednictvím velkého leaku v roce 2020. Pokud by byl titul oznámen na Summer Game Festu či Xbox & Bethesda Showcase, určitě bychom se na prezentaci Capcomu mohli dočkat dalších informací.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama