Svůj vlastní Vault ve Falloutu 4 si budete moci postavit 26. července
Fallout 4 Novinka Svůj vlastní Vault ve Falloutu 4 si budete moci postavit 26. července

Svůj vlastní Vault ve Falloutu 4 si budete moci postavit 26. července

Martin Cvrček

Martin Cvrček

2

Ten den vyjde DLC Vault-Tec Workshop, díky němuž můžete dát dohromady vlastní protiatomový kryt a experimentovat na jeho obyvatelích.

Reklama

Páté placené DLC pro Fallout 4, Vault-Tec Workshop, dorazí už 26. července. Datum vydání Bethesda oznámila prostřednictvím Twitteru a webu Bethesda.net.

Vault-Tec Workshop zaměří na stavbu vlastního Vaultu (protiatomového krytu), do nějž lze za pomoci předválečné techniky pozvat obyvatele a na nich následně provádět experimenty. Kryt bude možné vybavit retro nábytkem, osvětlením i uměním.

V srpnu přitom dorazí šestý a zároveň poslední přídavek, Nuka World. V něm hráče čeká návštěva zábavního parku, přičemž by mělo jít o rozšíření podobné DLC Far Harbor a dodatkům předešlých dvou dílů. Jinými slovy vás čeká třeba nový příběh či nové lokace.

Jestli chcete vidět zatím jedinou ukázku DLC Vault-Tec Workshop, přeskočte v následujícím videu na čas 1:05. Více bychom měli vidět během dnešního oficiálního streamu, který začne na Twitchi ve 22:00 našeho času.

Ještě je třeba zmínit, že pořád nevíme nic o tom, kdy na PS4 dorazí podpora modů vytvořených na PC. Stále platí, že betaverze podpory určitých modů je odložena na neurčito.

Modovací nástroje na PC vyšly ke konci dubna, spolu s nimi dorazila i oficiální podpora modů na PC a verze Falloutu 4 pro Xbox One umožňuje stažení modů od konce května. Hráči na PS4 se měli původně dočkat během června, vydání však zabránily technické potíže.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama