SW: The Old Republic - vesmírné lodě v detailech
Star Wars: The Old Republic Novinka SW: The Old Republic - vesmírné lodě v detailech

SW: The Old Republic - vesmírné lodě v detailech

Martin Cvrček

Martin Cvrček

1

Oficiální web Star Wars: The Old Republic se dočkal dalších aktualizací, díky nimž známe další detaily ohledně putování vesmírem. A musíme říci, že to zatím vypadá velice zajímavě + nová galerie.

Reklama

Předně, se svou vesmírnou lodí budeme moci nejen létat z jedné planety na druhou, ale předně bychom se měli začít těšit na boje přímo ve vesmíru, přičemž nás čekají až tak neobvyklá „bojiště“, jako třeba pole asteroidů (to jsme koneckonců viděli v nedávném traileru). Vesmírné souboje se prý mají celkově blížit skoro až filmovému zážitku. Tvůrci z BioWare uvádějí jako příklad scény podobné útoku na Hvězdu Smrti ze čtvrté filmové epizody. Nakolik je však toto tvrzení pravdivé, bohužel zatím nemůžeme zjistit.

Dále nás s naší lodí čekají i různé questy a úkoly, jako třeba eskortování spřátelené lodi, útok na hvězdný křižník, pašování nebo převážení uprchlíků. A navíc, čím bude level vaší postavy vyšší, tím budete dostávat těžší a těžší úkoly, takže nečekejte, že pověst vynikajícího pilota dostanete zadarmo.

Nakonec mistři z BioWare slibují netušené možnosti v oblasti prozkoumávání vesmíru. Na něco takového se těšíme asi nejvíc, avšak doufáme, že po nás tvůrci nebudou chtít, abychom si sami prováděli výpočty pro vstup do hyperprostoru…

Inu, donedávna bylo cestování vesmírem v rámci The Old Republic považováno za druhořadou záležitost, avšak teď se zdá, že si s tím v BioWare pohrávají stejně jako s klasickými pěšími akcemi. Tak jen doufejme, že dodrží termín vydání, zatím stanovený na první čtvrtletí roku 2011.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama