Switch prodal už 10 milionů kusů
Novinka Switch prodal už 10 milionů kusů

Switch prodal už 10 milionů kusů

Michal Burian

Michal Burian

18

Nová platforma od Nintenda má za sebou velmi silný rok.

Reklama

Aktuální kalendářní rok ještě neskončil, ale to nebrání tomu, aby se Nintendo pochlubilo s dosavadními prodeji své nové platformy. Switch vyšel 3. března letošního roku a k dnešním dnům má 10 milionů prodaných kusů. K pozitivním výsledkům dopomohla řada skvělých exkluzivit a nově se na Switch dostávající i starší hry.

Na Switch vyšla celá řada titulů, například first-party hry v podobě Super Mario Odyssey, The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Splatoon 2, Mario Kart 8 Deluxe a Arms. Switch ale podpořily i vydavatelé třetích stran hrami Mario + Rabbids Kingdom Battle, FIFA 18, Rocket League, L.A. Noire, The Elder Scrolls V: Skyrim, Golf Stoyr či Stardew Valley.

V roce 2018 hodlá Nintendo pokračovat v úspěchu a vydávat na Switch další hry. Víme, že si na Switchi budeme moci zahrát Kirby: Star Allies, Bayonetta, Bayonetta 2 a nového Yoshiho, zatímco od ostatních to bude Wolfenstein II: The New Colossus, Mega Man 11, Project Octopath Traveler, Shovel Knight: King of Cards a Runner3.

Připomeňme, že hrou roku podle The Game Awards 2017 se stala The Legend of Zelda: Breath of the Wild od Nintenda. V anketě zabodovaly i tituly Super Mario Odyssey a Mario + Rabbids Kingdom Battle.

Zdroj: Gematsu.com

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama