Switch verze Resident Evil: Revelations 1 a 2 ukrývají mini-hry
Resident Evil: Revelations Novinka Switch verze Resident Evil: Revelations 1 a 2 ukrývají mini-hry

Switch verze Resident Evil: Revelations 1 a 2 ukrývají mini-hry

Michal Burian

Michal Burian

4

Ghost Ship Panic a Ghouls 'n Homunculi.

Reklama

Že jste Resident Evil: Revelations 1 a 2 dohráli na jiných platformách? Nevadí, možná vás dnešní oznámení naláká, abyste si hry koupili i na Nintendo Switch. Capcom totiž do těchto verzí přidal exkluzivní mini-hry, které jsou inspirované zpětnou vazbou hráčů.

Switch verze Resident Evil: Revelations 1 a 2 budou ukrývat mini-hry Ghost Ship Panic a Ghouls 'n Homunculi. První jmenovanou naleznete v prvním díle a máte v ní za úkol eliminovat všechno, co se objeví na obrazovce. Oproti tomu Ghouls ‘n Homunculi je návrat k 8-bitovému dobrodružství Ghouls ‘n Ghosts. Na hráče čeká nebezpečný ostrov v kůži Barryho Burtona.

Pokud si obě mini-hry zahrajete, získáte BP. Ty využijete v Raid módu.

Switch verze Resident Evil: Revelations a Resident Evil: Revelations 2 vyjdou 28. listopadu letošního roku. Prodávat se budou v Resident Evil Revelations Collection za 40 eur nebo každý díl samostatně za 20 eur. Oba díly jsou přizpůsobeny pro Nintendo Switch. Můžete si dokonce zvolit ovládání prostřednictvím Joy-Cony a nechybí ani kompatibilita HD Rumble. Pomocí Joy-Conů budete moci mířit a když s ním zatřesete, tak nabijete zbraň. Navíc Raid mód nabídne offline/online kooperaci, kdy můžete hrát se svým kamarádem na jednom Switchi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama