Switch získá mimo jiné několik časových exkluzivit
Blair Witch Novinka Switch získá mimo jiné několik časových exkluzivit

Switch získá mimo jiné několik časových exkluzivit

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Na konzoli od Nintenda dorazí třeba také Blair Witch nebo The Last Campfire.

Reklama

Blair Witch

Herní adaptace hororu Blair Witch vyšla pro Xbox One a PC v srpnu loňského roku a následně v prosinci i ve verzi pro PlayStation 4. Vývojáři z Bloober Teamu teď připravují na léto i Switch verzi hry.

Píše se rok 1996 a malý chlapec zmizí někde v lese Black Hills poblíž Burkittsville v Marylandu. Vy jej budete hledat jako bývalý policista Ellis, jenže běžné vyšetřování se brzy změní v nekonečnou noční můru.


Sky: Children of the Light

Sky: Children of the Light vyšla koncem loňského roku postupně ve verzi pro iOS a následně pro Android. Letos v létě hodlá společnost thatgamecompany vypustit také Switch verzi hry. Podle vývojářů bude Switch verze prvním vydáním hry pro domácí herní systémy a konzole a bude podporovat funkci cross-play k "propojení zážitku a společnému hraní".

Sky: Children of the Light pochází od tvůrců dokonalého zážitku v podobě hry Journey (ocenění Game of the Year za rok 2013) a uznávaného Floweru. Vítejte v kouzelném světě oblohy, krásně animovaném království, které čeká až objevíte sami sebe a své blízké.


Blue Fire

Vydavatel Graffiti Games a vývojáři ze studia Robi Studios oznámili pro Switch akční adventuru Blue Fire, která bude vydána na tuto konzoli s časovou exkluzivitou letos v létě a bude podporovat francouštinu, portugalštinu, němčinu, ruštinu, čínštinu, angličtinu, španělštinu a italštinu.

Čeká vás temný svět. Musíte projít mrtvým světem Penumbra a prozkoumat jedinečné oblasti plné nejrůznějších nepřátel, šílených výzev a questů.


I Am Dead

Vydavatel Annapurna Interactive připravuje pro konzoli Switch logickou adventuru I Am Dead od tvůrců her Hohokum a Wilmot's Warehouse (vývojáři z Hollow Ponds a Richard Hoggo), ve které budete zkoumat posmrtný život. V roce 2020 vyjde tato hra s exkluzivním časovým předstihem na konzoli Switch a přes Steam pro PC.


PixelJunk Eden 2

Další časovou exkluzivitou pro Switch je PixelJunk Eden 2 od Q-Games. Vyjde ve druhém kvartálu tohoto roku s podporou anglického, španělského, italského, německého, francouzského, brazilského, portugalského, ruského, čínského (zjednodušeného i tradičního), japonského a korejského jazyka.

Stanete se malým rohatým tvorem Grimpem a musíte zachránit své přátele Grimpy a osvobodit jejich světy.


Summer in Mara

Farmářská adventura Summer in Mara od vývojářů z Chibig Studia vyjde na jaře ve verzi pro Switch a přes Steam pro PC, následovaná "o něco později" verzemi pro PlayStation 4 a Xbox One.

Princip bude podobný jako u ostatních podobných her, kdy se musíte postarat o svůj vlastní ostrov a navíc prozkoumat okolní oceán. Summer in Mara kombinuje farmaření, crafting a průzkum tropického souostroví v barevným stylu se silným příběhem.


The Last Campfire

The Last Campfire od Hello Games, ohlášená v prosinci roku 2018, vyjde letos v létě ve verzích pro PlayStation 4, Xbox One, Switch a přes Steam pro PC. Ocitnete se v adventurním příběhu ztracené postavičky, uvězněné na záhadném místě, kde budete hledat smysl života a taky cestu domů.


Quantum League

Quantum League od Nimble Giant Entertainment byla původně oznámena pro PC, ale vyjde někdy v letošním roce také ve verzích pro PlayStation 4, Xbox One a Switch.

Odehrává se v alternativním vesmír, kde se tvář profesionálních sportů změnila díky manipulaci s časem. Quantum League je týmová sportovní střelecká soutěž těžce vyzbrojených týmů, kde budete soutěžit v zápasech jeden proti jednomu a dva na dva ve speciálně navržených arénách s možnostmi časových smyček, která vás dokážou posunout v čase zpět a oživit.


Filament

Logická hra Filament vyjde 23. dubna přes Steam pro PC a následně přes Nintendo eShop pro Switch někdy později.Díky vydavateli Kasedo Games a vývojářům z Beard Envy budete moci nastoupit na palubu The Alabaster, jedné z vlajkových lodí výzkumné společnosti Filament Corporation a zjistit co se stalo, že loď zůstala uzavřená a kompletně bez posádky.


Cyanide & Happiness - Freakpocalypse Part 1: Hall Pass To Hell

Vydavatel Serenity Forge a vývojáři z Explosm a Skeleton Crew Studios vydají letos v létě s časovou exkluzivitou na konzoli Switch hru Cyanide & Happiness - Freakpocalypse Part 1: Hall Pass To Hell. Ta následně dorazí také přes Steam pro PC.

Zahrajete si jako Coop "Go Away, Weirdo", divný, nepopulární, sirotek, kterého nikdo nemá rád, štve ho škola, nemůžete si na školní ples sehnat rande a všichni (včetně vašich učitelů) vás týrají a všechny vaše pokusy o nápravu všechno jen zhorší. Uniknete ze střední škole živí?

Switch získá mimo jiné několik časových exkluzivit

The Good Life

Hra The Good Life byla původně ohlášena pouze pro PlayStation 4, Xbox One a PC, ale White Owls, Inc. a Grounding, Inc. oznámili přidání i Switch verze.

Zahrajte si za novinářku Naomi z New Yorku, která se přestěhuje do britského městečka jménem Rainy Woods a pokusí se splatit svůj obrovský dluh. Jediným způsobem jak zaplatit dluhy jsou vyfotografování událostí ve městě a psaní zpráv. Obyvatelé tohoto "nejšťastnějšího města na světě" jsou ale jedni z nejpodivnějších lidí, se kterými se kdy setkáte.


Ghost of a Tale

Ghost of the Tale sice vyšla již v březnu 2018 ve verzi pro PC a následně v březnu 2019 pro PlayStation 4 a Xbox One, ale vydavatel Plug In Digital a vývojáři z SeithCG oznámili také Switch verzi, která dorazí letos na jaře.

Ghost of a Tale je zasazená do středověkého světa, ve kterém vládnou nad všemi ostatními stvořeními krysy. Hra splétá epický, intimní příběh kombinující prvky klasických adventur, akčních RPG a průzkumu.


Baldo

Cel-shaded akční adventura Baldo uvede letos v létě exkluzivně pro konzoli Switch. Vývojáři z Naps Teamu pak plánují vydání také pro PlayStation 4, Xbox One a pro PC.

Seznámíte se v ní s mnoha podivnými a vtipnými postavami a ponoříte se do úžasného světa Balda, akční RPG adventury plné hádanek, zajímavých herních mechanismů a složitých dungeonů v obřím interaktivním otevřeným světě.


Bounty Battle

Bounty Battle od Dark Screen Games je indie 2D bojovka pro až čtyři hráče, která byla zafinancována kampaní na stránce Fig. Letos v létě vyjde pro PlayStation 4, Xbox One, Switch a přes Steam pro PC.

Nezávislí hrdinové z her jako je Guacamelee !, Dead Cells, Darkest Dungeon, Owlboy a další se sejdou v bojovém šílenství, které nabídne více než 25 postav z více než 20 různých indie her. Bitvy se odehrávají v prostředí inspirovaném původními herními světy postav.


Dicey Dungeons

Dicey Dungeons vyšla v srpnu 2019 přes Steam pro PC a koncem tohoto roku se dostane taky na konzoli Switch. Vývojáři z Distractionware slíbili podporu japonštiny, portugalštiny, francouzštiny, němčiny, holandštiny, ruštiny, čínštiny, angličtiny, italštiny, španělštiny a korejštiny.

Stanete se obří chodící kostkou a budete bojovat v neustále se měnících dungeonech ve hře od Terryho Cavanagha, Chipzela a Marlowe Dobbeové, budete bojovat s příšerami, hledat kořist a vylepšovat své hrdiny. Hrát můžete jako šest různých postav, z nichž každá má svůj vlastní jedinečný herní styl a schopnosti.

Switch získá mimo jiné několik časových exkluzivit

Superliminal

Perspektivní logická hra Superliminal vyšla koncem loňského roku prostřednictvím Epic Games pro PC a letos v létě dorazí také na Switch. Verze hry pro PlayStation 4 má být vydána v dubnu a verze pro Steam v listopadu tohoto roku.

Superliminal je logická hra, viděna z podhledu první osoby, založená na upravené perspektivě a optických iluzích. Hádanky v této hře vyvolávají pocit něčeho nečekaného. Hráči proto musí změnit svůj pohled na věc a přemýšlet mimo dosavadní škatulky.


Exit the Gungeon

Vydavatel Devolver Digital a vývojáři z Dodge Roll a Singlecore vypustili aktualizaci 2.0 pro Apple Arcadedali verzi hry Exit the Dungeon. Díky tomu se na Nintendo eShopu objevila také verze pro Switch. Nintendo také získala pro svou konzoli časovou exkluzivitu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama