Syberia Novinka Syberia: The World Before odhaluje vše podstatné v 15minutové ukázce z hraní

Syberia: The World Before odhaluje vše podstatné v 15minutové ukázce z hraní

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

9
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Nový díl kultovní adventury Syberia vychází již příští týden.

Reklama

Vývojáři z francouzského studia Microids uklidnili všechny fanoušky adventurní série Syberia, kteří netrpělivě čekají na chystaný nový díl s podtitulem The World Before. Přes oficiální Twitter hráče ubezpečili, že hra vyjde na PC již koncem příštího týdne. Verze pro konzole budou následovat v průběhu příštího roku.

Zároveň jsme se dočkali zveřejnění nové ukázky, která prezentuje téměř 15 minut záběrů ze samotného hraní. Konkrétně se jedná o gameplay z dosud neviděné čtvrté kapitoly. V ústřední roli je opět horské prostředí a dvojice hrdinek v podobě Kate Walker a Dany Roze.

Co se týče hratelnosti, tak očekávat můžete dlouhé dialogy, řešení hádanek a průzkum nápaditého prostředí navržené Benoîtem Sokalem. Za pozornost stojí rovněž soundtrack, o který se postaral známý skladatel Inon Zur.

Syberia: The World Before vyjde 10. prosince na PC (Steam, GOG a Epic Games Store). Na konzole se hra podívá v průběhu roku 2022. Těšíte se?

Syberia: The World Before odhaluje vše podstatné v 15minutové ukázce z hraní
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama