Syberia Trilogy míří na Switch
Syberia Novinka Syberia Trilogy míří na Switch

Syberia Trilogy míří na Switch

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy Nintendo Switch Switch

Kompilace vychází 31. října a bude obsahovat všechny tři díly.

Reklama

Vydavatelství Microids připravuje na 31. října vydání Switch verze kompilace Syberia Trilogy. Kolekce bude obsahovat všechny tři tituly, Syberia, Syberia 2 a Syberia 3, které jsou v současné době k dispozici fyzicky i digitálně jak pro Switch, tak pro PS4, Xbox One a pro PC.

Syberia

Kate Walker, mladá a ambiciózní právnička z New Yourku dostane případ, který se zprvu zdá jako banální záležitost s jasným průběhem – postarat se o právní aspekt prodeje automatizované továrny schované v údolích Alp.

Při přijímání tohoto úkolu si nedokázala ani představit, jak moc se její život obrátí naruby. Na její pouti přes Evropu cestuje od východního pobřeží až hluboko do východní Russi a setká se s mnoha neuvěřitelnými lidmi i situacemi během její snahy najít Hanse, geniálního vynálezce, kterým je klíčem k odhalení Syberijské záhady. Její pouť napříč zeměmi i samotným časem přiměje naši hrdinku zpochybnit její postoj k nejzákladnějším otázkám života.

Syberia 2

Syberia 2 je ideální hra pro všechny milovníky klasických adventur, neboť přináší přesně to, co na tomto žánru všichni máme rádi – nádhernou grafiku, do detailu promyšlené lokace, skvělý příběh a logické rébusy. Hra navíc obsahuje špičkové ozvučení, takže budete mít pocit, jako byste se sami přesunuli na zasněžené pláně, kde se hra odehrává a budete se i třást zimou ze zvuku všudypřítomného ledového větru.

Syberia 3

Syberia 3 představuje novou generaci adventur a zavede vás do okouzlujícího tajemného světa plného života, který můžete prozkoumat ve 3D. V srdci světa osídleného hrstkou zajímavých postav objevíte a prožijete úchvatný příběh, který zplodila představivost Benoîta Sokala.

Poté, co Kate opustila ostrov, je nalezena umírající na břehu řeky u kmene Youkole, nomádů, kteří migrují krajinou na svých sněžných pštrosech. Společně poté uvíznou ve vesnici Valsembor, kde musí přijít na to jak pokračovat ve svém putování. Na záda jim dýchají nepřátelé a Kate samotné také její minulost...

Všechny tři tituly série Syberia můžete zakupit v našich obchodech Xzone.cz a Gameexpres.sk.

Zdroj: Microids

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama