Tabata mluví o PC verzi Final Fantasy XV a vydání dalších DLC
Final Fantasy XV Novinka Tabata mluví o PC verzi Final Fantasy XV a vydání dalších DLC

Tabata mluví o PC verzi Final Fantasy XV a vydání dalších DLC

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

6

"PC verze by obsahovala věci, které nejsou na konzolích možné."

Reklama

V novém video rozhovoru s francouzskými herními internetovými stránkami JeuxVideo, promluvil režisér Final Fantasy XV Hajime Tabata o možném potenciálu vydání titulu na PC, a také o plánech, kdy by měl vyjít po startu hry dodatečný stahovatelný obsah.

Podle toho, co Tabata řekl, on sám o myšlence na vytvoření PC verze smýšlí „velmi pozitivně", ale „chtěl by, pokud by to bylo možné, aby to byl zcela odlišný projekt". Tabata říká, že by chtěl, aby byla PC verze přímo ukázková.

„Mám na mysli verzi Final Fantasy XV, která je technicky pokročilá," řekl Tabata. „Tato verze by mohla zahrnovat věci, které jsme byli nuceni z důvodu omezení domácích konzolí opustit. Pokud by tu byla příležitost k vydání PC verze, byla by mnohem lepší po stránce kvality a technického zpracování. To znamená, že pokud se rozhodneme jít do tohoto projektu, začne vývoj od nuly s tím, že se udělá výzkum toho, jaké technologie by byly nejlepší použít. Nebyl by to obyčejný port konzolové verze."

Tabata také prozradil, že oznámí plány na další stahovatelný obsah. Dojde k němu v průběhu tohoto léta a nepůjde o nějaký "základní obsah ke stažení", ale bude to spíše něco, co "prodlouží herní zážitky a zajistit, aby měli hráči chuť pokračovat dále ve hře".

Přepis celého rozhovoru do angličtiny můžete najít na stránkách Nova Crystallis.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama