Tajemná zpráva Ubisoftu. Far Cry 5 nebo vylepšený Far Cry 3?
Far Cry 3 Novinka Tajemná zpráva Ubisoftu. Far Cry 5 nebo vylepšený Far Cry 3?

Tajemná zpráva Ubisoftu. Far Cry 5 nebo vylepšený Far Cry 3?

Michal Burian

Michal Burian

39

„Ostrov, který jsme nikdy neopustili.”

Reklama

Francouzská vydavatelská společnost Ubisoft plánuje v letošním roce představit nový díl ze série Assassin’s Creed. Ubisoft nás ale může překvapit další projektem. Vypadá to, že se chystá něco u Far Cry.

Ubisoft na svých sociálních sítích zveřejnil obrázek z Far Cry 3 s tajemnou zprávou ve francouzštině: „Une île que l'on n'a jamais vraiment quittée”, v překladu „ostrov, který jsme nikdy neopustili.”

Není pochyb o tom, že jde o odkaz na Far Cry 3 z roku 2012, kde jsme v kůži mladíčka Jasona Brodyho měli za úkol uniknout z ostrova a zachránit své kamarády, které uvěznil šílený Vaas. V tomhle dobrodružství jsme podle Ubisoftu měli poznat pravou definici šílenství.

Před pěti týdny navíc Ubisoft na svůj Instagram dal obrázek právě s Vaasem z Far Cry 3.

Co to znamená? O tom se můžeme v současné době jen dohadovat. Je možné, že obrázkem a odkazem na Far Cry 3 láká vydavatel na další díl. Stejně tak se ale nabízí možnost nějaké vylepšené/definitivní verze Far Cry 3 (v takovém případě prosím i Blood Dragon). Já osobně bych spíše vsadil na to, že v dohledné době bude oznámen další díl, který se vrátí do moderní doby, případně nějaká kolekce více dílů, jako tomu bylo nedávno u Assassin's Creed: The Ezio Collection. Abychom se před příchodem nového dílu měli u čeho zabavit.

V souvislosti s návratem do moderní doby připomeňme, že poslední Far Cry s podtitulem Primal byl spin-off, jenž nás zavedl do historie. Hráli jsme za lovce Takkara, prožili jsme s ním příběh odehrávající se asi 10 tisíc let před naším letopočtem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama